Reklama

Reklama

Obsahy(1)

San Antonio, štát Texas. Telá príslušníkov rôznych drogových kartelov sú nájdené zavraždené, znetvorené a zbavené všetkej krvi. Nekompromisný agent protidrogovej jednotky Carlos Seguin (Erik Estrada) zistí, že hrozné vraždy má na svedomí svorka netvorov, ktoré zodpovedajú smrtiacim predátorom známym z miestnych legiend. Carlos sa spolu so svojou novou horlivou partnerkou Tracy Taylorovou (Julia Benson), svojhlavým synom Tommym (Jorge Vargas), s ktorým už dávnejšie dobre nevychádza, a ďalšími obyvateľmi mesta musí postaviť proti krvilačným príšerám a čeliť im v zúfalej bitke pri múroch slávnej pevnosti Alamo. (Incantator)

(více)

Recenze (40)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Vacsina typkov tu tento film hodnoti ako odpad, s cim zas ja moc nesuhlasim. Nebol to zrovna filmovy klenot, ktory sa vam zaryje hlboko do pamate, ale ani zas to nebola taka hrozna sracka, ktoru by bolo najvhodnejsie zakopat hlboko do ciernej zeme. Detektiva, ktoreho si zahral Erik Estrada mi moc nesadol do tohoto filmu. Bol taky nemastny, neslany. Hral sa na velkeho drsnaka, ktoremu by skor sadla rola nejakeho stareho paprdu, ktory len cumi na telku. A tie trapne zabery na motorku, ktoru obsluhuje bolo na zaplakanie. To bolo jasne vidiet, ze to neni realne. Najviac, co mi na filme vadilo bol hudobny doprovod, ktory ma len zbytocne rozculoval, ako tam nevhodne zapadol. Dobre pozitivum vo filme boli dost caste utoky psovitych seliem, aj ked tiez neboli vymyslene najlepsie, co sa tyka pocitacovych efektov. Aj zabery utokov mohli byt vzate viac do kamery a nie mimo nej. Potesilo by ma to viac:) Vo filme sa furt nieco deje, co ma dost potesilo. Skoda, ze to nebolo zobrate profesionalnejsim pristupom, co by bolo skvele. ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Z určitého hlediska (nejlépe s hladinkou alkoholu v krvi) vlastně dobrá parodie na fantasy horory, avšak neúmyslná, proto bez pardonů odpad s děravým (ne)dějem, s katastrofálními herci (lze-li to vůbec nazývat herectvím) a hrozivě lacinými triky, které lze jeden z uživatelů trefně nazval pixelovými. Prostě SyFy "céčko". ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Toto je ještě mnohem víc uhozené než Sharknado. Nejlepší část je ke konci (58. minuta), jak odepíšou svou "kolegyni" ve chvíli, kdy je ještě úplně zdravá, a nechají ji se slovy, "Už ji nemůžeme pomoct!" v klidu umřít... Aspoň, že ten jeden týpek na ni zavolá, že se omlouvá... A do toho všeho hraje něco, co má nebezpečně blízko MIDI melodiím. Ještěže Erik Estrada je takový bad-ass, jinak bychom byli všichni totálně v háji. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohohle braku jsem málem brečel. Mám rád zvířecí béčka a většinou je i nadhodnocuju ale tohle ani nešlo. Nejenom že příběh je naprosto stupidní a tak trochu jsem čekal spíše historickej horor ale on se prakticky mohl vyskytovat kdekoliv a bylo by to jedno. On tenhle film dokáže vyvolat i křeče protože tenhle film je fakt kravina. Jediná věc co mě udržela byly scény se samotnou Čupakabrou ale i tak to je málo. Od režiséra zábavného Ice road terror bych čekal daleko více. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Céčkové balení zaručeno. Ostřílený a dva roky ovdovělý protidrogový agent Carlos už zažil ve své bohaté kariéře ledacos a jen tak ho něco nepřekvapí. Ale ani ve snu by ho nenapadlo, že bude ve svém texaském rajonu nahánět krvelačná mýtická stvoření jménem Chupacabra. A to s pomocí party delikventů se kterými se stýká jeho nezvedený, pubertální syn. Terry Ingram si nechtěl připustit, že jeho filmy nemají valnou kvalitu a opět z jakéhosi nesoudného přesvědčení (vy)vrhl další výplod s tragickým Erikem Estradem v hlavní roli. To je vám tedy případ. V tomhle filmu klidně všichni mohli hrát zadarmo, protože nikdo si žádnou výplatní pásku nezasloužil. Estrada se svojí vervou budil smích a chtěl to hrát na charisma. Když se však na motorce oděný v kůži zjevil v záběru za nímž se skvěla krajina ubíhající ze zadní projekce, vypadalo to legračně. Krvelačných monster bylo sice dost, ale jejich zakomponování do obrazu bylo na současné (i televizní) poměry hodně přisprostlé. O to horší, že záběrů s nimi byla pěkná porce. Chupacakabru bych zde v tomto ztvárnění připodobnil k zmutovanému psu. Horor si na kecy moc nepotrpěl a vřítil se po hlavě do akční jízdy bez rozpočtu v němž byl k vidění do sebe zahleděný Estrada, pár kriminálních týpků a dvě agentky a řada trikově mizerných monster. Nešetřilo se malinovkou zakoupenou těsně před natáčením v místním supermarketu a ta byla rozlévána na hektolitry po place, aby to vypadalo zatraceně brutálně. Ingram však nedodal režijní stylovost a není pomalu scény, která by byla poutavá anebo jakkoliv napínavá. A filmu chyběl rovněž nadhled. Bral se snad až příliš vážně. Zbyla tedy především akční jízda s několika překvapivě funkčními nápady, která (nechtěně) pobaví na vlastní nízký účet diváky mající v oblibě filmy kategorie C a níže. Ve své kategorii se film s tristní trikovou stránkou a adekvátním hereckým obsazením neztratí. Doporučení však tomuhle výplachově splachovacímu horůrku určitě nedávám velká. Mé hodnocení: 40% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v San Antoniu v americkém státě Texas. (Terva)

Reklama

Reklama