Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (510)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Další výhoda věčnýho života. Můžu tě zabít dvakrát." Já jsem ještě zelenáč, který proti čarodějnicím bojuje sotva třista let, takže se pokorně nechám poučit od komanda složeného z nesmrtelného taťky, potomka dvou much a té, co má moc nad sny. V realitě mě to dokonce celkem dost bavilo, ale ve snech jsem se trošku nudil. Taky jsem poněkud znepokojen tím, že bezpečnostní prověrky na nové Dolany prováděla Sekera a kříž ještě ledabyleji než BIS a tak tímto vystupuju z jejich řad a zakládám si vlastní firmu Likvidace čarodějnic s. r. o. Máte-li doma zbytečně moc živou čarodějnici, tak brnkněte a na ceně za recyklaci se jistě dohodneme. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok, pri ktorom mi došlo, ako málo mi stačí na priemerné filmové vyžitie. Obsah je síce strašná hatlanina čerpajúca a hrozným spôsobom deformujúca mnohé prvky z rôznych fantasy a scifi filmov, ale keď človek vypne mozog, pretrie si oči a naladí uši tak sa to dá. Užil som si hlavne perfektne si kontrujúce a k sebe náramným a ojedinelým spôsobom pasujúce hlasy V. Diesela a R. Leslie, ktoré bola slasť počúvať (z toho dôvodu dabing dôrazne neodporúčam). K tomu nejaké tie pekné poletujúce obrázky, slušná kamera, čáry-máry, masky a bol som celkom spokojný. Za stratu času by som film určite nepovažoval. 60/100 ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vizuálne príťažlivé poctivé béčko, aké podľa mňa Dieselovi idú. Áno, mám preňho slabosť už od Pitch blacku a nehanbím sa za to :-) Posledný lovec čarodejníc mi pripomenul dva filmy s Nicholasom Cageom - jednak Čarodejovho učňa, ktorý bol oveľa slabší (u mňa len za 2*) a druhak Hon na čarodejnice, ktorý je pre mňa dôstojným príbuzným tejto čarodejníckej dieselovky a tiež ma bavil svojou temnotou i témou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Člověk si říká, že by to mohlo být vcelku solidní akční fantasy říznuté ponurou až lehce líznutou hororovou atmosférou. No to jsem si mohl myslet asi jenom já a proto také odcházím dost zklamán. S hororem si potykal leda tak začátek, který se docela povedl, ale potom už to zabředlo do průměrného akčního bijáku s místy dobrými speciálními efekty – všechny ty barvičky a kouzla, ale příběhově to stálo celkem za hovno. Solomon Kane křížený s Bladeam ovšem jejich dosti chudý příbuzný, okořeněný o zestárlého Froda, autíčko z Rychle a zběsile, docela pěknou snovou čarodějku, kupou nudy a já jen doufám, že se tohle nikdy pokračování nedočká. Podprůměrná podívaná, které nakonec tu třetí hvězdu dám se zavřenýma očima jen kvůli Rose Leslie. 40-50% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

První film, a snad na nějakou dobu i poslední, v němž mi Vin Diesel začínal připomínat Stevena Seagala. Už i Vin je totiž s každým dalším filmem malinko při těle a v akčních scénách, nebo tedy spíše jejich náznacích, se vůbec nepředře. A když se směje, vypadá jak po mrtvici. Zaplaťpánbůh za neodolatelnou Rose Leslie. Nebýt ji, už by nebylo v téhle rutinní nudě vůbec na co koukat. 50% ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v Pittsburghu koncem roku 2014. Scéna s módní přehlídkou byla natočena v Carnegie museum na University of Pittsburgh. (JORDY)
  • Vin Diesel (Kaulder) si film vysnil a přispěl k jeho vzniku. Vin Diesel je totiž velký fanoušek  hry "Dungeons a Dragons" (v ČR pod názvem "Dračí doupě"). "Dračí doupě" je desková hra, při níž je nejdůležitějsí fantazie hráčů. (Yoshitsune)
  • Zranění, které utrpí Kaulder (Vin Diesel) během souboje s královnou čarodějnic u mostu v New Yorku, se po několika scénách zázračně vyléčí i přes to, že Kaulder ztratil v té době svou regenerační schopnost. (dickens)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama