Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 2

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (125)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pokial chcete orieškové dobrodružstvo odporúčam Dobu ladovú. Aj keď tu je tých orieškov viac kvantita nepotvrdila kvalitu. Čo sa týka tohoto animáku, tak príbehom to moc neupúta, skôr postavami a miestami celkom vtipnými scénkami, inak to ničím moc neohúri. Animácie je v pohode, ale najviac do plusu to aj tak hádže skvelý slovenský dabing, bez ktorého by som klesol asi ešte o niečo nižšie. Inak ako jednohúbka sa to dá prežiť, vyložená nuda zas nehrozí. 50% - 2* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Samotný základ scenáru a samotný odkaz pre dušu nielen malému ale aj veľkému divákovi nie je zlý. Ich interpretácia je však prinajmenšom chaotická. Postavičky (jak záporné tak aj kladné) sú síce sympatické, ale v dnešnej dobe pre animák je to len dostačujúce. Jedno je isté: Tvorcovia sú fanúšikmi PSY! Záverečné scéna s titulkami na pieseň Gangman Style je však cool! Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Už zase veverky, krysy, obecně hromada zvířat a honba za jídlem. Na svůj rok kvalitativně nedostačující, dost podprůměrný animovaný film, kde nevyniká ani příběh, ani postavy, leč se snaží o to být co nejvíc charakterní. Nějaká ta morální stránka, či popkulturní odkazy (Gangnam Style) nechybí, ale prostě tohle podle mě není originální, ani dobrý počin, ze kterého bych byl na větvi. Když už, vždy raději sáhnu po Za plotem. 40% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jak ukázal tento případ, tak není zase tak snadné natočit dobře fungující animák. Jen občasná roztomilost zvířátek prostě někdy nestačí. Příběhově nelogická pitomost a kdo očekává solidně naplánovanou loupež bude mu muset stačit chaotická nepřipravená akce založená zcela na náhodě. 35% ani nevím pořádně vlastně za co. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nic proti, ale kopírovatější kopii Over the Hedge snad ani neexistuje. Hodně průměrný animák, jehož průměrnost mi nedovoluje dát tomu ani ty průměrné ***. 86 minut majících pocitově tak 160, i na tu krátkost příšerně protahované a nudné. V podstatě žádný humor a když, tak jen ždímaný. Jediné hezké na tom byly asi jen ty listopadově barevné stromy.. A pak si ještě vzpomínám, že se kdosi divil, co dělá v titulcích ten Psy - no protože "Kanada / Jižní Korea / USA". ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama