Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

amna 

všechny recenze uživatele

kdyby mi bylo cca pět let, tak je to za jasné 4. teď je mi o dvacet víc a pocitově je to tak za dvě hvězdy. tak to hezky zprůměrujeme na tři. holčičky budou nadšené, rodiče už asi o dost méně - ke konci jsem měla co dělat, abych neusnula. dávám plusové body za závěrečnou scénu s Hookem a za krokodýla, jinak.... nic moc. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že u Disneyho (s výraznou kreativní pomocí Johna Lassetera) dokáží držet slušnou úroveň i u svých řekněme druholigových titulů - když tedy chtějí. Další (už pátý) Zvonilčin příběh funguje skoro tak dobře jako třeba Velká Záchranná Výprava, a nutno říct, že zvídavá Zarina je i relativně nejednoznačná postavička, což rozhodně nebývá v současné "západní" tvorbě pro děti zvykem. A nápad s trochou práce s mytologií vílího prachu je taky proveden slušně, a hlavně je po celý film využíván. Takže i když to reálně netrvá ani hodinu deset, uděje se toho tak akorát, krásně to vypadá, je to dokonale morálně nezávadné, a ještě k tomu věc téměř nevídaná, těch pár písniček, co tu jsou ke slyšení, není vůbec otravných (naopak Weightless od Natashi Bedingfield je úžasná, skrznaskrz pozitivní věc). Ode mě velmi dobré vysvědčení, i když ta osmdesátka je tentokrát hlavně kvůli dost zbytečně nasazenému "jistému kapitánovi" (kterého v originále mluví Tom Hiddleston:P) asi přece jen trochu moc. Za plnou cenu za lístek do kina celkem zlodějna, na DVD naprosto ideální, když jsou třeba děti nemocné. Oproti ostatním dílům "jen" 70% za to, že popěvek "Hej, hou, piráti zastavit nejdou", nejde dostat z hlavy dřív než za půl dne, což se písničkám ze starších dílů nestávalo:) ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Pirátska téma je v poslednej dobe v animákoch veľmi obľúbená. Lenže vizuálna krása príbehu o Zvonilke tkvie v prekrásnom zobrazení kvetov a prírody. Táto pridaná hodnota je v tomto filme menšia, kedže príroda je tu z veľkej časti vymenená za palubu lode, resp. modrý oceán a oblohu. Okrem toho dejová vykrádačka Petra Pana (krokodýl, čo zhltne budík) bola zjavná. Ani dejovo nebola Zvonilka a piráti objavná, hoci vtipná a milá rozhodne bola. Aj napriek istým slabinám ostáva pirátska Zvonilka nadpriemerný rodinný film a celú sériu považujem prekrásnu a vydarenú. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, zda to bylo zapříčiněno vyčerpáním všech čtyř ročních období, nesympatickým prostředím pirátů, a nebo jen snahou napodobit tuctové (leč výdělečné) animované ptákoviny pro dnešní prcky, ale tohle už není Zvonilka! Vílí kouzlo vyprchalo, a jindy tak působivá atmosféra nestála za nic. Hodně se tu sází na vlezlé písničky, xichtíky a laciné vtípky (počínaje Cinkem s Bublou, kteří mají k dementním vtipálkům potenciál už od začátku, ale zvládali se držet), což děti jednou vydrží a příště přijde zas nová splácanina. Než tohle, radši už žádná Zvonilka! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ze všech filmů o Zvonilce jsem viděl pouze Zvonilka a velká záchranná výprava a Zvonilka: Tajemství křídel. Z této trojice mi nejlépe vyznívá tento film, překvapivě ze tří uvedených nejhůře hodnocený. Jenže mě se více líbí samotný příběh, který je více dramatický, napínavý a sází na podtržení důležitosti přátelství. Také hudba je lepší a celý snímek je i vtipnější. Zvláštní je, že ač oba výše uvedené nebyly natočeny po sobě, tak právě tyto dva jsou zmíněny v tomto snímku. Pozorný divák pak zaznamená, že v dabingu je zmíněn i Karlův most. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama