Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Endeavour je opět v uniformě a má za úkol chránit osamělý kus venkova. Objeví mrtvolu pohřešované školačky a do případu se zapojí kriminální oddělní Castle Gate, v němž pracuje Thursday. (Viasat)

Recenze (10)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál chytil po slabší páté sérii druhý dech a v té šesté znovu servíruje parádní detektivní podívanou, kterou narušuje pouze Morseův směšný knír. Až na tuhle drobnou chybu šlape úvod nové řady perfektně, pro většinu postav přichází nový začátek a Morse slouží v zapadákově. A ta atmosféra je prostě pořád brilantní. Tentokrát nemám co vytknout. ()

CSSML 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nepříliš povedené 5. série jsem se dalšího vývoje seriálu obával, ovšem prvním dílem 6. série se Endeavour vrací ke svým kvalitním kořenům. Jak je vidět, jde to i bez souložnic a protiextremistické agitky. ()

ddf76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Morse opet v plne palbe. Tento serial je radost sledovat, scenarista odvedl skvelou praci. Maly serialovy skvost. Skoda, ze 6. serie ma jen 4.dily. Ale porad lepsi nez nic.Tak honem s dalsim dilem. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co v zavere vyzeralo na nejake osudove Morse-ovo rozhodnutie smerom k Joan, vypalilo nakoniec uplne inak. Vysetrovatelia su trochu "porozhadzovany" kade-tade. Morse v uniforme v nejakom zapadakove, Thursday pod "krivakom" na velkom sefstve v meste, stary sefino u dopravakov a Strange Boh-vie-kde, vedie vysetrovanie smrti mladasa na vlastnu past. Novy Morse-ov imige mi nesedi, avsak odpoveda dobe, v ktorej sa serial udajne odohrava. Tesi ma i pritomnost inteligentneho a citliveho patologa s vyberavym slovnikom. :) Kriminalny pripad nadpriemer. Spokojnost. 80% ()

Tethys 

všechny recenze uživatele

Ne knír by si Morse nepestoval-hrozna image venkovana. A nejak se mi nechce verit, že pro nej nebylo lepší využití a místo. Zvlášt po predchozich službách pro vlast. ()

Reklama

Reklama