Reklama

Reklama

Poker Night

  • USA Poker Night
Trailer

Obsahy(1)

Stan Jeter (Beau Mirchoff) sa stal novým detektívom v mestečku Warsaw v Indiane. Práve sa mu skončila poučná pokerová noc, v spoločnosti svojho veliteľa Calabresa (Ron Perlman) a ďalších špičkových kriminalistov pôsobiacich v tomto mestečku. Stačilo však malé zaváhanie a on sa stáva bezmocnou hračkou v rukách psychopata v maske, zatvorený v akejsi pivnici. Aby si zachránil život, musí si spomenúť na všetko, čo sa počas onej noci od svojich oveľa skúsenejších kolegoch naučil, zopakovať všetky ich finty, ktoré by mu mohli pomôcť, a zároveň sa vyhnúť chybám, ktoré takmer zahubili jeho mentorov. Ak bude chytrejší ako jeho väzniteľ, má šancu vyslobodiť nielen seba, ale aj ešte niekoho, na kom mu nemenej záleží... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (75)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný bizár, který umí pracovat s divákem. Pokud odmyslím, že je to zvláště ke konci mírně překombinovaný a postavy se občas chovají přinejmenším divně, drží si to svůj standart po celou stopáž, kdy tvůrci divákovi nahazují udičky a nutí ho si hrát na podělaného detektiva, aby to vzápětí úplně zbořili, což se opakuje hned několikrát. Ústřední příběh, který sám o sobě není nijak originální a samotný by nestál za výraznější pozornost, je vhodně ředěn flashbacky na hráčský stůl pokeru, kde fízlovští veteráni vypráví své nejzajímavější historky z práce, kdy to nejenom slyšíme, ale i vidíme s podivným nádechem noiru. Nejdůležitější ale je ta citelná nadsázka, kdy se to nebere smrtelně vážně, ačkoliv to vážně podané je, což krásně deklaruje např. představení hlavního záporáka, kdy jsem se alespoň já řechtal jak idiot. Skvěle se na to kouká a je v tom vidět tvůrčí nadšení, kdy Francis měl v hlavě nápadů na tři filmy, které vypsal do jednoho scénáře, a kupodivu vzniklý guláš nechutnal špatně. Pokud by všechna béčka byla takováhle, nechal bych si to líbit! 70% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Pokerová noc mě bavila. Inspiraci sice nepopře v jiných příbuzných krimi thrillerech, důležité však je, že se mu svými prostředky daří diváka překvapovat a mezitím si tvořit i vlastní ksicht. Na to, že budget nebyl příliš vysoký, tak se debutujícímu Francisovi nemůže upřít snaha. Má to celkem fajn casting (veterána Perlmana a hlavně Eklunda, jenž opět dokazuje, že...), příjemný look, efektivní flashbacky a nelineární vyprávění, které dost podporuje tuhle zajímavou hru s divákem. Její rádoby rafinovanosti podtrhne nohy až samotný závěr, kde bohužel vyplavou na povrch citelné trhliny, obzvláště v rovině logiky a chování některých vedlejších postav (scéna se snipery totální mindfuck). I přes ne úplně zvládnuté ukončení je Poker Night rozhodně neurážející žánrovkou, která dokáže jak napínat, tak i nečekaně pobavit. Třeba ono premiérové představení záporáka v masce je lahůdkové - skvělý a osvěžující nápad. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad to vypadá na zamotanú hatlaninu, ale to je len prvý dojem. Prakticky okamžite ma dej strhol a potom sa už stačilo len nechať unášať na vlne výborných hereckých výkonov v postavách drsných policajtov (hlavne Ron Perlman bol super), slušnej thrillerovej atmosféry a umne vyskladaného, mozaikového krimi príbehu. Pokerová noc rozhodne vie zabaviť, aj keď tam teda moc toho pokeru nebolo :). 75/100 ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Mě už prostě tyhle Saw klony nebaví. Mimoto mě totálně srali ti policajti. Všichni do jednoho chytří jak rádio, namachrovaní jak mistři světa. U těch jejich "chlapáckejch" motherfuckin´ řečí při pokeru jsem trpěl jako zvíře. V mých očích prostě nesympatičtí kokoti. Způsob jejich vyšetřování ani nemá smysl řešit, tolik nelogičností a debilit, to byla hrůza (naprosto idiotská, rádobyvtipná scéna se snajprama, scény jako- víme zhruba odkud přišlo volání o pomoc, ale jdeme se tam podívat až za týden, času dost). Dále pak přepálená délka. Poslední dobou si říkám, že si tvůrci myslí, že prostě musíme dostat pořádnou porci, a tak diváky trápí skoro dvouhodinovou stopáží. Ale pár světlejch chvilek to mělo- scény z "všedního" života psychopata byly vtipný a měly styl, odsýpalo to slušně. Ale na můj vkus se tvůrci berou strašně vážně. Ani bych se nedivil, kdyby v rozhovorech šermovali Hitchcockem. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Plno minipovídek lemujících hlavní příběh, sympatické obsazení a nevšední představení z pohledu "psychopata" dělá z Poker Night dost originální příspěvek do thrillerového žánru. Logika sice někdy skřípe a ke konci těch scénaristických fintiček bylo možná až zbytečně moc, ale jinak dost dobrý. Na debut rozhodně. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama