Reklama

Reklama

Poker Night

  • USA Poker Night
Trailer

Obsahy(1)

Stan Jeter (Beau Mirchoff) sa stal novým detektívom v mestečku Warsaw v Indiane. Práve sa mu skončila poučná pokerová noc, v spoločnosti svojho veliteľa Calabresa (Ron Perlman) a ďalších špičkových kriminalistov pôsobiacich v tomto mestečku. Stačilo však malé zaváhanie a on sa stáva bezmocnou hračkou v rukách psychopata v maske, zatvorený v akejsi pivnici. Aby si zachránil život, musí si spomenúť na všetko, čo sa počas onej noci od svojich oveľa skúsenejších kolegoch naučil, zopakovať všetky ich finty, ktoré by mu mohli pomôcť, a zároveň sa vyhnúť chybám, ktoré takmer zahubili jeho mentorov. Ak bude chytrejší ako jeho väzniteľ, má šancu vyslobodiť nielen seba, ale aj ešte niekoho, na kom mu nemenej záleží... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (75)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela zmatečné, než přijdete, že ta slova "Přestavuj si v našich historkách sebe" se mají brát doslova. Ale bacha, protože ten jeden příběh JE hlavního hrdiny. A ještě jedna slova by se měla u filmu brát pevně na zřetel, přičemž plusem je, že mě tohle překvapilo a čekal jsem trochu jiné rozuzlení :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Možná už je to ke konci tak zamotané, až je to jednoduché, ale celkový nápad s tím, jak je to vyprávěno a jak jsou zde úchylné a zajímavé postavy, tohle se mi celkově líbilo. Navíc ten hlavní záporák má skvělou masku, i když je přece jen trochu okopírovaná z hororu "The Collector". Na thriller je to velmi dobré, místy hodně děsivé. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jiné přízvisko než geniální nesedne lépe. Poker Night disponuje skvěle vypointovaným příběhem, parádním zápornou postavou a dech beroucími momenty které dodávají filmu hororový nádech. Když ve filmu vyprávějí detektivové své příběhy z vyšetřování, nějak moc nechápete, jakou to má souvislost s hlavním nosníkem příběhu. Nicméně na konci filmu se všechno krásně spojí dohromady v komplexní a skvěle napsané finále, které mi naprosto vyrazilo dech. Poker Night je filmem od kterého jsem nic nečekal a ve finále mě zcela překvapilo a uchvátilo. Doufám jen, že se někdy v budoucnu dočkáme druhého dílu kde "padouch s maskou a v obleku" dostane více prostoru. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

"Víš kolik vteřinových lepidel je potřeba k tomu, abys přilepil chlapa na zeďˇ ? 34. " Co na to říct a nelhat? Poker night není úplně špatnej film, jen jsem se občas ztrácel v tom vyprávění, který se nám rejža snaží naservírovat. Strašně překombinovaný, v podstatě kdyby se z toho vystříhal jen opravdovej děj hlavní postavy, tak je z toho solidní studentskej kraťas. Ale ono to nakonec do sebe hodně hodně ztěžka zapadlo. Na to jak je celej film nataženej příhodama policajtů, tak dvacetivteřinový vysvětlení u konce mě opravdu nasralo. Jedna za hellboye, druhá za "collectora" a třetí za to, že jsem byl přinucenej fandit frajerovi v masce, protože přeslazenej Beau Mirchoff mě neskutečně vadil. 45% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Plno minipovídek lemujících hlavní příběh, sympatické obsazení a nevšední představení z pohledu "psychopata" dělá z Poker Night dost originální příspěvek do thrillerového žánru. Logika sice někdy skřípe a ke konci těch scénaristických fintiček bylo možná až zbytečně moc, ale jinak dost dobrý. Na debut rozhodně. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama