Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý raper (Vanilla Ice) a jeho tři kamarádi, kteří jsou na koncertním turné na svých nablýskaných motorkách, se musí kvůli poruše na jedné z nich několik dnů zdržet v ospalém americkém městečku, kde se moc zábavy nenabízí. Nevázaní muzikanti převrátí naruby život nejen městečka, ale i středoškolačky Kate. Netuší ale, že Katina rodina je součástí programu ochrany svědků, jejíž identita byla právě prozrazena a hrozí jí nebezpečí. Svého času kultovní film s hudbou Vanilly Ice v sobě spojuje prvky romance, akce i muzikálu. V menší roli zpěvačky se zde představila Naomi Campbell. (Sofia)

(více)

Recenze (91)

pedvora 

všechny recenze uživatele

Musím obhájit svoje hodnocení :)))) Film je totální ptákovina, ani nevím, jestli to měla být komedie, akčnák, love story nebo bůhví co, ale v roce 1991 jsem to žrala, stejně jako hudbu a módní kreace vanilly ice. Vytahané kalhoty mi maminka ještě tehdy tolerovala, ale vyholit mi cihličky do vlasů odmítla. Prostě tento film je moje teenager srdcovka a po tolika letech jsem to musela shlídnout znovu. Pro případné diváky jen doporučuju obrovský nadhled. Vzhledem k tomu, že je to přece jenom už 22 let starej film, tak mašiny tam mají pěkný, hudba je stále pecka a je to pěkně barevný pohodičkový relax pro deštivé odpoledne. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pecička film a stará klasika. Filmek je sice hodně jednoduchý, naivní, předvídatelný, přehraný a kdo ví co ještě pro dnešní publikum, ale za doby, kdy u nás Vanilla frčel z kazeťáků to byla celkem pecka. Co na tom, že je tam nelogičností tři prdele (třeba věčné nové kostýmy, když Vanila přijede jen na motorce), hlášek je zde ještě víc. Ono to není ani tak akční, ani romantický, ani hudební...... Je zde prostě smícháno vše, co v té době kolem Vanilly letělo......... Z nostalgie dávám 90% protože neznat to z té doby, bylo by to tak za 10% :D ()

Reklama

Smileface 

všechny recenze uživatele

Vanilkovou zmrzlinu jsme jako děti milovali a to nejen jako výtečný mražený výrobek. Když přišel Vanilla Ice na plac ve své červené pláštěnce, čepicí s visačkou a kalhotami o tisíci barvách byli jsme v sedmém nebi. Dnes už trochu směšný i když na tu dobu švihácký styl bílého rappera však nedokázal zakrýt to, jak špatný film Cool as Ice je. Děj trapně nalinkovaný a sám Vanilla je parodií na herectví, ostatní se alespoň snaží hrát. Jako komedie je to bez vtipu, jako romantika bez jiskry a jako drama prostě ubohé. Navíc, ze všeho jde cítit nucená MTV snaha vychovávat mladého diváka, což je zbytečné a ze špatného filmu se tím stává fraška s poučeními typu: Oblékejte se jak idioti, chovejte se jak idioti jen prosím nepijte či nekuřte. Film byl velkým propradákem, nesklidil potlesk ani od recenzantů(což se čekalo), ale ani od Americké mládeže, když při své ceně 6 mil. dolarů přinesl na tržbách milion pouze jeden. Stejně jako tahle bublina splaskla i sláva Visnilla Ice. Nechme ho ovšem být, za svých pět minut slávy musí nyní žít s vědomím, že promarnil obrovské příležitosti jak na hudebním tak na filmovém poli. A co na to nynější největší cool hvězda současnosti? Nic, jen tak sedí ve svém Kazašském křesle a potichu si prozpěvuje: "What's up Vanilla Face" :-) ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Po extremne dlouhe dobe jsem ocistil cool as ice a pustil si ho ve spatne kvalite 90 let. Sice je to chapano spis jako 100minutovy videoklip nez film ci dokonce klasika, ale nezapomenutelny Vanilla Ice ve vas neco musi probudit. Tehdejsi repperska muzika, super naladeny uces osobyta chuze ci snad postoj tohoto drogove zavisleho ale nesmirne talentovaneho mladika? Kazdopadne me to po tech letech prijemne naladilo 4* ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Našel jsem jedno staré , zaprášené , a na dně krabice ležící VHS zlato , a po přehrabání dalších 8 krabic jsem k tomu našel i skříňku na přehrávání. VHS kousků tam bylo podstatně víc. Padl mi do oka jeden z nosičů kde byly filmy : Rambo II , Těžko ho zabít , Na hromnice o den více a Jako led. Tak jsem si to pustil. Film je kvality velice nevalné a ani pan Vanilka , není zrovna Pan herec. No nebudu tady prudit nad rozbitým motorem , a přidělím 3 hvězdy ( nebyla to až taková kravina a na svoji dobu , to mohlo být celkem slušné pokoukání ) /// PS : teda ovládat videopřehrávač , bylo takové zvláštní a odhadnout kdy je konec filmu a začíná další mi trvalo cca 5 minut ( a než se to přetočilo zpět na začátek kazety na Ramba , tak jsem zestárl o 6 let - nehledě na šílený zvuk samotného přehrávání ) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Snímek si vysloužil 6 nominací na Zlatých malinách, a to v kategoriích nejhorší režie, nejhorší nová ženská hvězda (K. Minter), nejhorší píseň, nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší nová mužská hvězda, kterou Vanilla Ice "úspěšně" proměnil. (Coldrex)

Reklama

Reklama