Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý raper (Vanilla Ice) a jeho tři kamarádi, kteří jsou na koncertním turné na svých nablýskaných motorkách, se musí kvůli poruše na jedné z nich několik dnů zdržet v ospalém americkém městečku, kde se moc zábavy nenabízí. Nevázaní muzikanti převrátí naruby život nejen městečka, ale i středoškolačky Kate. Netuší ale, že Katina rodina je součástí programu ochrany svědků, jejíž identita byla právě prozrazena a hrozí jí nebezpečí. Svého času kultovní film s hudbou Vanilly Ice v sobě spojuje prvky romance, akce i muzikálu. V menší roli zpěvačky se zde představila Naomi Campbell. (Sofia)

(více)

Recenze (91)

Kangaroo 

všechny recenze uživatele

Moc těžké hodnocení - co si budeme namlouvat Vanilla Ice už není delší dobu v kurzu takže pro mladé úplně mrtvá záležitost a nám pamětníkům už asi zůstane jen mírný úsměv na rtech a nostalgická slza v oku.... Já osobně jsem se po letech pobavil a doporučuji všem kterým bylo v roce 1991 nějakých těch -náct. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Bomba! Nejlepší hudební videoklip natažený na 100minut s Vanilla Ice. Kult z dětství. Když jsem, s otřesným dabingem, viděl tuhle"klasiku" po letech, neubránil jsem se slzám v očích. Jak se mi tohle mohlo tenkrát líbit? Ano, byl jsem mladej a blbej. Teď jsem starší a ještě blbější, a tak dávám plný počet. Určeno jen pro pamětníky!!! ()

Reklama

sarkas21 

všechny recenze uživatele

Robert Van Winkle (Vanilla Ice)Podle meho nazoru je to dost dobře poučné pro mlade rapery atd...)Sice ted už každý widí jen hip hop,ale stejně někdo pořad uctíwá i kwalitní rap který dělal práwě Vanilla Ice.Film je dobrej až na několik ujetých scén třeba stou motorkou to bylo teda dost trapné ale co už.Zawěrečná scéna byla skwělá pěkně odrapowaný koncert. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Rapová nostalgie. Naomi v úvodních titulcích. Frajerský Ice s blond vlnou a koženkovym křivákem od Mc Hammera. Nesmyslný příběh a ještě nesmyslnější moto-triky! Jedinečný nápad obsadit do hlavních rolí supersporty namísto harýků. Tři zasloužené hvězdy! ...Jinak ale kýč nad kýče s naprosto zoufalým dabingem. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, tohle nemůžu shodit ani kdybych fak chtěl, Vanilla Ice je brorec, a ne až nakonec, já mám toho týpka tak zvláštně rád, asi že jsem skrz jeho songy prolít jak raketa a přežil jsem naějakým zázrakem čas svého mladistvého rozpuku. Takže sluchátka na palici, Volume votočit až do prdele ajedéééém ajsajsbejby.... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Snímek si vysloužil 6 nominací na Zlatých malinách, a to v kategoriích nejhorší režie, nejhorší nová ženská hvězda (K. Minter), nejhorší píseň, nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší nová mužská hvězda, kterou Vanilla Ice "úspěšně" proměnil. (Coldrex)

Reklama

Reklama