Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý raper (Vanilla Ice) a jeho tři kamarádi, kteří jsou na koncertním turné na svých nablýskaných motorkách, se musí kvůli poruše na jedné z nich několik dnů zdržet v ospalém americkém městečku, kde se moc zábavy nenabízí. Nevázaní muzikanti převrátí naruby život nejen městečka, ale i středoškolačky Kate. Netuší ale, že Katina rodina je součástí programu ochrany svědků, jejíž identita byla právě prozrazena a hrozí jí nebezpečí. Svého času kultovní film s hudbou Vanilly Ice v sobě spojuje prvky romance, akce i muzikálu. V menší roli zpěvačky se zde představila Naomi Campbell. (Sofia)

(více)

Recenze (92)

SkyCaptain odpad!

všechny recenze uživatele

No co k tomu říct, přečtěte si obsah nahoře, ten to všechno vystihuje naprosto přesně:-) Pro 80's popkulturní estetiku mám celkem slabost, tak jsem zkusil její ranně devadesátkou verzi - výsledek: to nejhorší z osmdesátek zde je znásobeno na desátou!!! Obsah filmu definuji takto - pestrobarevné "gatě", bundy s COOL nápisy jako "Yep,Yep", pohyby a herecké výrazivo postav jsou buď jako simulující zásah elektrickým proudem či synonymem naprosté prkennosti. A navíc píseň "Ice Ice Baby" zde vůbec není! Nejhorší je, že se film bere celkem vážně a je naprosto NUDNÝ a dokoukat ho bylo utrpení. Vanillův výstup v Želvách Ninja 2 se mi moc líbil a čekal jsem od tohoto filmu celkem pohodový film z let dávno minulých (jasně, vím že celkově debilních), takže jsem se "potrestal" tímhle nudným paskvilem. Chjo... ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Rapová nostalgie. Naomi v úvodních titulcích. Frajerský Ice s blond vlnou a koženkovym křivákem od Mc Hammera. Nesmyslný příběh a ještě nesmyslnější moto-triky! Jedinečný nápad obsadit do hlavních rolí supersporty namísto harýků. Tři zasloužené hvězdy! ...Jinak ale kýč nad kýče s naprosto zoufalým dabingem. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"SKONČI S RODINOU A ZAČNI S HRDINOU" S odstupem času strašná blbost, ale když jsem byl děcko, hrozně jsem si přál být takový frajer, jako Vanilla Ice :-)) Film jsem si dokonce přehrál z videopůjčovny a dodnes tu černou kopii někde mám. Viděl jsem to nesčetněkrát. Nostalgických 60% ()

Hellscuboy 

všechny recenze uživatele

Pro všechny hňídopichy a vrtaly - trhněte si patkou!!...tohle je prostě klasika,hlavně mjůzika...dodnes si pamatuju kroky a pár písniček s tohoto filmu mam dodnes v telefonu...OMG,co by jste chtěli po ptákovině staré téměř 20 let...za mého mládí to bylo děsně kůůůůl a dle mého je to v určitém směru dodnes...takže,zahřívám bedny,přepínám pc na elcédéčko,dávám konferenčák na stranu a jdu na to!!! :-) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Tento film je príšerný. Vďačí za to hneď niekoľkým aspektom. Hlavný hrdina je herecké drevo. Príbeh je predvídateľný a patetický. Hudba je umelo vkladaná do deja... Preto sa asi čudujete môjmu vysokému hodnoteniu. Je to jednoduché. Vidím v tomto filme určitý obraz doby. Gestá, mimika a celé to nostalgické filmárstvo s typicky americkým happy endom. Jednoducho sa jedná v určitom smere pre mňa o kultovú záležitosť, ktorú by mali deckám premietať v škole ako obraz 90. rokov. 80% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Snímek si vysloužil 6 nominací na Zlatých malinách, a to v kategoriích nejhorší režie, nejhorší nová ženská hvězda (K. Minter), nejhorší píseň, nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší nová mužská hvězda, kterou Vanilla Ice "úspěšně" proměnil. (Coldrex)

Reklama

Reklama