Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (153)

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok určite nie je pre každého. David Wnendt patrí k režisérom, ktorí sa neboja kontroverzných alebo citlivých tém. No dokáže ich podať zaujímavým spôsob a tak, že to nikoho neurazí. Aj Vlhké miesta sú také, a to aj napriek tomu, že to miestami bolo trochu nechutné. No vždy to vypálilo aspoň do toho humoru, alebo do zaujímavej myšlienky, len treba nad tým porozmýšľať a nevidieť za tým len tie nechutnosti s kakaním napríklad. Všetko má svoju príčinu, aj to, prečo bola hlavná hrdinka taká "strelená". Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

ConanVJ odpad!

všechny recenze uživatele

Za prvé to neni ani v nejmenším vtipný film a ani vtipný scény tady nejsou. Za druhý je to taková nuda, že jsem to s obtížema dokoukal. Za třetí hlavní postavy mi vůbec nesedly. Za čtvrtý večně posraná postel o ničem. Vůbec ně nenapadá, co na tom filmu má být vtipnýho. Zlatý Kluci to chtěj taky........... Hlavní hrdinka hnusná jak prdel, její kamarádka to samé. Film je opravdová ztráta času. Už nikdy víc. 0% :( ()

Reklama

markotter 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný film o puberťačce, která kromě toho, že musí vyzkoušet spoustu věcí, které k dospívání patří a to dost šokujícím způsobem, také touží po tom, aby se její rodiče vrátili k sobě. Kupodivu bych pro tentokrát byl rád, kdyby těch špinavých záchodů, nevyndatelných tampónů apod. bylo míň. Tyhle scény byly totiž dost samoúčelné a asi jediná, která dávala smysl, mi přišla ta s postelí v závěru filmu, když si už Helen neví rady, jak dostat oba rodiče ve stejnou dobu na stejné místo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Fanúšikovia nechutných, úchylných a zvrátených filmov si možno prídu na svoje... Ale žiaľ (alebo našťastie?), medzi takých ja nepatrím. Aj keď treba uznať, že to bol naozaj odvážny film o rôznych úchylkách ľudskej (resp. konkrétne ženskej) intimity. Hlavná "hrdinka" mi prišla nehorázne nesympatická, či už svojim vzhľadom, no predovšetkým správaním. Najviac zo všetkého sa mi páčili tie zábery z Heleninho detstva, ktoré čiastočne vysvetľujú jej nevšedné správanie. Z mnohých scén mi zostalo mdlo, ale to bol asi aj cieľ tohto podivného nemeckého snímku. Dávam 1* za odvahu, vydarenú vizuálnu stránku filmu a zopár emočne silných dialógov, ktoré stoja za úvahu. Taký srbský film Klip, ktorý bol tématicko aj štýlovo podobný tomuto, sa mi pozdával oveľa oveľa viac. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tváří se to jako sonda do duše jedné mladé zvrácené exhibicionistky, ale ve skutečnosti mi to přijde pouze jako jeden z mnoha sprostých teenage filmů, jen s tím rozdílem, že už to hodně překračuje jisté hranice. Místy to bylo docela nechutné a ve výsledku mi to absolutně nic neřeklo. To už je skoro lepší i film Holky to chtěj taky, který je prostě jen obyčejná sprostá komedie pro mladé, ale na nic víc si nehraje. Tohle je nesmyslná slátanina hraničící s pornem. A ještě k tomu je to navíc nuda, modlila jsem se ať už to skončí. ~(1,3)~ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)

Reklama

Reklama