Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co Liz zjistila pravdu o Redově zapojení do smrti jejího otce, odmítá s ním nadále spolupracovat. Rovněž chce opustit zvláštní jednotku. Liz prozradí FBI vše, co se dozvěděla o svém manželovi. On se tak stává předmětem vyšetřování. Liz konečně pochopila smysl Černé listiny, kterou jí předal Red. Chtěl využít FBI, aby ho díky seznamu zbavila jeho nepřítele. Red je ale stále v ohrožení života, blíží se totiž někdo jménem Berlin. (TV Fanda)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Muž, pro kterého pracuju já, je opatrnější, je zdrženlivější a daleko bezohlednější." Tak to vypadá, že za Redem konečně přiletěl rovnocenný soupeř a mě tentokrát ty hrátky s Cullenovým virem dost bavily. Zejména vesmírný agent UD 4126, komunikující na psychiatrii s Dr. Sandersem, byl vynikající, ale dozvěděl jsem se o něm jenom proto, že mám stejně jako Red vesmírnou prověrku Alfa. ()

Reklama

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V čase 3:54 říká Ressler (Diego Klattenhoff) Lizzie (Megan Boone), že je jediná cesta, jak se z toho dostat, v tom okamžiku začíná Joris Delacroix Remix skladby „Soothe My Soul“ z alba „Delta Machine“ od Depeche Mode zpěvem Martina Gorea a slovy: „Only one way, only one way“ („Jenom jedna cesta, jenom jedna cesta“)... (Dangerous2)

Reklama

Reklama