Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Liz odmítá uvěřit, že Alexander Kirk, který ji uvěznil, je jejím otcem. Několikrát se pokusí o útěk, ale bez úspěchu. Reddington se rozhodne pátrat po Liz a zachránit ji. Pomáhá mu žena jménem Kaplan, která Raymonda dříve zradila. Toma a Agnes unesou Kirkovi muži. Tom sice unikne, ale Agnes zůstane u Kirka. Cooperův tým je šokovaný, že Liz žije. Nejhůř její domnělou zradu nese Samar, která se odmítne podílet na její záchraně. Reddington kontaktuje muže ze své černé listiny, známého jako Esteban, pracujícího na Kubě pro CIA. S jeho pomocí zjistí, kde je vězněna Liz, ale přijde pozdě. Kirk s Liz chvíli předtím odletěli hydroplánem. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nová hra. Řeknete mi, pro koho ta hlava pracovala a peníze si necháte na pět dílů." Red na stopě Liz neztratil nic ze svého sarkasmu, což je dobře, Resslerova zásadovost mě tradičně pobavila a zklamalo mě jen zabíjení Toma. Nesnáším totiž oddalování střelby větami typu: teď tě zabiju, hrozně si to užiju, budeš strašně trpět, zabiju tě až umřeš apod. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, jednotlivé epizody je možno hodnotit až v době, kdy koukám na čtvrtou řadu. Nicméně, první díl čtvrté řady, hodně věcí a zápletek se opět otevřelo a vše nasvědčuje, že seriál bude pokračovat ve stejně vysoko nastaveném tempu jako doposud. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama