Reklama

Reklama

Krvavé peníze

  • USA Good People (více)
Trailer

Mladý americký pár Tom a Anna Wrightovi (James Franco a Kate Hudson) se dostanou při opravě Annina rodinného domu v Londýně do obrovských dluhů. Zároveň zjistí, že nájemník, který bydlel pod nimi, zemřel a zanechal po sobě hotovost 200 000 liber. Stačí si jen peníze vzít a jejich problém je vyřešen. Jenomže netuší, že se brzy sami stanou terčem zloděje, který peníze původně ukradl. A náhle se dobrým lidem začínají dít špatné věci... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (84)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ne, fakt to nebylo nijak zásadně dobrý, ani zajímavý. Dobrej je tam snad je ten záporák, kterýmu role sedí, protože je to takovej správnej hnusák, kterej to má napsaný na čele, že takový role musí hrát. Pak je vcelku zajímavý, že hlavní hrdina jezdí ve staré Felicii Pick-up, no a tam to tak nějak končí všechno. Už mě moc nenapadá, co kladnýho bych tam ještě našel, aby to bylo alespoň schopný dostat se na průměr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát viděná zápletka o tom, kterak obyčejní lidé k špinavým penězům přišli a vzápětí se stali terčem útoků "právoplatných" majitelů, kteří chtějí svůj mamon zpět. Po Tomovi a Anně jdou dokonce dvě bandy kriminálníků a aby toho nebylo málo, mají v patách i všetečného detektiva. Good People ničím nepřekvapí, ale určitě pobaví, protože ctí pravidlo, že v jednoduchosti je síla a ještě k tomu přidávají slušné tempo, díky kterému se divák nenudí. Navíc v závěru vše vyvrcholí povedeným zúčtováním, nad kterým by Kutil Tim s Přemkem Podlahou zajásali. Herecky fajn a udělalo mi radost, že Kate Hudson od minule zase splaskla, takže už je z ní opět hezká holka. A abych nezapoměl, hlavní hrdina zde používá Škodu Felícii a i když je to blbost, tak mě to nějak potěšilo. 65% ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Takový jednoduchý thriller se všedním příběhem. To však nemyslím nijak kriticky, já jsem se nenudil. Film táhne hlavně James Franco a Kate Hudson, na které se dobře dívá, plus je doplňují další známé herecké tváře. Příjemně mě překvapilo, jak si ke konci Tom udělal ze svého rozstavěného baráku pevnost jako ze Sám doma. :-) Suma sumárum film mě zabavil, koukalo se na to dobře, nenudilo to a tak sázím 4*. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe sa točia thrillere na jedno kopyto, ale tento ma vtiahol svojou atmosférou ihned' do deja od samého začiatku + miesto, do ktorého je samotný dej zasadený- v Londýne, takže to tomuto filmu pridáva u mňa na hodotení. No a v závere som pomaly ani nedýchal a gule som mal stiahnuté niekde u krku. A kôli tomu, ako to rýchlo zletelo, som dokonca uvažoval i nad piatimi hviezdičkami. A nielen kôli tomu... Fakt, že postavy mi svojim chovaním nepili krv, bol tiež veľkým bonusom. Výborná odpočinková jednohubka. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy mám rád. Nekomplikované, s příjemnými herci, zajímavou atmosférou. Pokud se tedy nepokazí a béčkový scénář (jako je tento) nezačne kopat za ještě nižší ligu. Nakonec se tak nestane, takže tu máme půl druhou hodinku odlehčeného napětí, kterak manželský pár k tašce plné špinavých peněz přišel. Přestaňme snít, co prvního bychom si potají koupili, aby po nás poldové nešlapali a uvědomme si, že exekutor je sakra malým problémem oproti chlápkům, kteří nemají zábrany mávat s nabitou pistolí před batoletem. Abych řekl pravdu, ani moc nevím, jak to tenhle páreček v závěrečné dvacetiminutovce á la MacGyver zamýšlel, zkoušeli to na náhodu a samozřejmě v objetí odkulhali. Dějové zvraty jsou poměrně úsměvné, přeměna páru na odvážné hrdiny jakbysmet. Kate Hudson zraje jako víno, James Franco jezdí ve škodováckém Pick-Upu a tváří se odhodlaně, záporáci k smíchu nejsou. Takže vlastně docela slušné!! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama