Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Královna Sareth se Úsvita vyptává na Dna a začne to mezi nimi jiskřit. Bratr Konstant a Poly zavedou Hobera Mallowa na Terminus. (Apple TV+)

Recenze (6)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě chvílemi ztrácela, ale vizuálně i hudebně to bylo na vrcholu, kam většina aktuální produkce vůbec nedosahuje - včetně Rings of Power (kromě hudby samozřejmě). Druhá série je ale mnohem víc dějově sevřenější. Jasně - knihy to jen lízlo, ale téma je dobrým odrazovým můstkem pro šikovné scénáristy, kteří imho ten svět důvěryhovně zaplňují svými výtvory. A co víc - ten seriál aspoň z části vypadá tak dobře díky českým ručičkám, to přece stojí za tu další hvězdu. ()

GeminiK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série se mi líbila. O to větší je moje zklamání. Žádná akce, žádný děj, jen plkání o ničem. S předlohou to nemá prakticky nic společného - to 1. taky neměla, ale alespoň se něco dělo. Je to jen přehlídka přehnané korektnosti, aby generace sněhových vloček náhodou neměla deprese z toho, že se za celou dobu neobjevila žádná duhová postava. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Den po premiéře jen 7 hodnocení... evidentně dostávají tvůrci odezvu, jakou si zaslouží. Z těch několika linií za něco stojí jen ta s Cleonem a do budoucna snad s Riosem. Zbytek je jen chomáč bordelu, který se sice někdy v budoucnu propojí, ale je otázka, kolik u toho bude diváků. Resp. Jak dlouho potrvá, než tuhle shnilou větev studio utne. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Cirkev sa casom vytrati a nahradi ju ....iny mechanizmus..ak sa z tejto fazy civilizacia vymani". Velka pravda. Tato epizoda sa mi pacila. Kratky naznak platonickej romance nebol hlavnym dovodom, hoci bol urcite kladom. Dej sa vsak konecne vyrazne posunul a vyzera to na nejake tie intrigy priamo u "trojjedineho". :) 65% ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna hvězda za vizualizaci lodě říště. Scénář je katastrofa. SPOILER jdu na kopec a tam připravená bedna s vystřelovákem do vesmíru? brždění v atmosféře jako "superman" ENDSPOILERhrozně nesympatičtí herci a nelogický děj, protkaný gender, tlusťoška vyvážeností. Mám pocit, že aby vás tento seriál bavil, musíte mít nižší iq nebo nepřemýšlet ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama