Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Říše povolá Bela Riose, aby zjistil, jak je na tom Nadace, která znovu ožívá. Hari zavede Gaal a Salvor na pouštní planetu. (Apple TV+)

Recenze (9)

jjjerry odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani komunisti v 50.letech nedávali do filmu tolik ideologie. Četl jsem knihy a snažil jsem se odprostit, že koukám na něco jiného, ale bohužel to nejde. Kdybych neznal knihy nedává to smysl. Se znalostí knih to smysl také nedává a navíc mě irituje změna pohlaví hlavních postav. Tvůrce je asi nečetl, nebo nepochopil. Ale ty logické souvislosti geniálního Asimova vynechal a vložil propagandu. Proboha proč tam musí být keci jako "chci lepší zdravotní péči", to k té postavě, vesmíru absolutně nesedí. A pak to zabijou tím, že generál je gay a vydírají ho manželem. V té chvíli  jsem přestal sledovat. PS: nic proti gayům nemám, ale propaganda mně vadí ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to chápu, že plánují devět řad, když Goyer předvádí tohle. Jakoby ten bordel nestačil, tak rozvíjí další linie s generálem Riosem a Malowem, kterého pojal jako Han Sola. Klasické americké uplácení diváků....dáme vám pár cool momentů a pěkný vizuál a vy na oplátku neřešte, že to občas nebude dávat smysl, nebo že je tento příběh přeplácaný space cirkus. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konverzacka Demerzel a Bele Rios-a v trestaneckej kolonii a i ten neskorsi s Cisarom boli highlightom celej epizody. Vyborna postava a uveritelne zahrana. Tretia epizoda konecne dala aspon zavan napadov z prvej serie. Epizodicke vtipky so "zlodejom" menom Hober Mallow posobia zial opat, vzhladom na charakter jeho postavy, silne genericky. Mierny nadpriemer. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Scény na planetě Korell se natáčely v Praze. Scéna, kde sedí král Korellu na trůnu před nastoupenou skupinou vojáků, se natáčela v budově Právnické fakulty Univerzity Karlovy. (Kjube)

Reklama

Reklama