Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je tu konec školního roku a dlouho očekávané prázdniny jsou konečně tady. Malý Mikuláš, jeho rodiče a babička vyrazili k moři a ubytovali se v hotelu Beau-Rivage Hotel. Mikuláš si u moře najde nové přátele: Ben, který tam bydlí... Freddy, který pořád něco jí, dokonce i syrové ryby.... George, který je vtipný už jen proto, že je angličan, uplakánek Paul a Christopher , který chce mít vždycky pravdu a je to otravné... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (67)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je to pořád dobré, nebojte se a na zdejší hodnocení nehleďte. Připravte se snad jen na to, že Mikulášovy patálie na prázdninách věnují větší pozornost Mikulášovým rodičům, ovšem to není vůbec na škodu, protože ať sledujeme děti nebo dospělé, stále jde o skvělou, výborně zahranou prosluněnou komedii s nesmírně krásně barevnou výpravou a dobrou náladou od začátku do konce. Kdyby se scenáristům zachtělo alespoň trochu uzavřít minipříběh s krásnou německou turistkou a kdyby do finále zbytečně nenaplácali kdeco (policejní rojnici, lovce, hrad plný munice), případně kdyby alespoň něco z toho dávalo smysl a neobjevilo se to jen tak, dal bych i pátou hvězdičku. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Sympatická letní vyprávěnka, ze které čiší francouzská lehkost i problesky skvělé literární předlohy. Doplácí ale na to, že první díl se víc opíral o titulního hrdinu, zatímco pokračování soustředí polovinu času svou pozornost na jeho rodiče. Ti si sice díky famózní dvojce Valérie Lemercier - Kad Merad znovu bez problémů razí cestu do diváckých srdcí, ale ono neodolatelné mikulášovské kouzlo se pomalu vytrácí. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pokračování výborné komedie MIKULÁŠOVY PATÁLIE. Originalitu sice již film postrádá, ovšem pokud se zaměříme na komické situace, tak se jedná opět o vynikající situační komedii. Tentokrát jede Mikuláš (už ho hraje jinej kluk) na dovolenou k moři. Vezmou sebou svoji babičku, která každého by jen pusinkovala. Ale nějak opomenou vzít jeho čerstvě narozenou sestru, o té ve filmu nepadlo ani slovo. Tam potká partu, se kterou opět dokazuje, že je pořádnej dacan. Ovšem nejvíce si užívá jeho matka, která se seznámí s filmovým režisérem a stane se z ní pořádná čubka. [1144. hodnocení, 66. komentář, 60%] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Byl jsem překvapený, jak tu tenhle film při jeho premiéře dostával od místních všeználků tak hrozně na prdel. Mám takový pocit, že dokonce chybělo málo, aby film skončil u černých čísel, což si podle mě vůbec nezaslouží. Mikulášovy patálie na prázdninách totiž nejsou špatným filmem. To vůbec ne. Jenom už není první a taky už není tolik o Mikulášovi jako o jeho rodičích, což už taková legrace není. Ono totiž vnímat život dětskýma a dospělýma očima je sakra rozdíl a skloubit to dohromady jen tak nejde. A právě to je podle mě problém tohoto filmu. Jinak byl fajn a příjemně jsem si u něj odpočinul. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Film je to maximálně na čtyři, ale vzhledem k místnímu neduživému hodnocení mu musím hvězdičku přidat. Pohodová letní komedie o krásně barevném světě, v němž se sice občas objevují mráčky a někdy i inverze, ale náhrdelník z mušliček má vždy větší cenu. (Viděno během Challenge Tour Speciál 2015: Filmový lov.) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Scéna s chrápáním v hotelu je podobná (nejspíš ovlivněná) té samé scénce z  filmu Velký flám (1966). (mar48)
  • Film se natáčel na ostrově Noimoutier v provinicii Vendée ve Francii. (Laslo)

Reklama

Reklama