Reklama

Reklama

Paříž. Láska. A samozřejmě francouzské ženy: svobodné, nepředvídatelné, sofistikované a vášnivé. Rozhodly se svá tajemství odhalit a podělit se s nimi. Je to komedie o kariéře, dětech, lásce, sexu a hlavně o tom, koho a co ženy chtějí.... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

metztlimoon 

všechny recenze uživatele

No a presne pre toto mám viac kamarátov ako kamarátiek. Prehnane žen...slepačie, intrigánske, prešpekulované a zároveň tupé. Nie nie a zas nie. Mozaika epického zlyhania. V tele mi stúpla hladina estrogénu, takže tento mesiac dostanem krámy ešte raz a v hlave IQ kleslo natoľko, že mi to bude asi jedno... Nikdy viac! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film od ženy (réžia) k ženám, ktorá však dokáže príjemne prekvapiť aj chlapov. Za tých skoro 2 hodín môžeme vidieť mnoho charakterov a rôzne problémy vo vzťahoch, ktoré v sebe nesú rysy „Života“. Scenár nie je zlý, ale bez tých charakterov a hereckých výkonov by to neustálo na nohách. Dialógy super, scény zábavné a bez väčších „francúzskych klišé“ efektov. Ja osobne som sa celkom bavil a preto neváham dať väčšie hodnotenie. PS: Tá „hovoriaca vec“ s tou jednou vetou ma nesmierne pobavil. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Příběhy několika pařížských žen na téma láska, sex a něžnosti čili jakási variace na americký Sex ve městě akorát hystericky ukřičené a drtivou většinu času bez vtipu. Dílo spíše pro ženské publikum a to ještě nějaké nenáročné ženské publikum, já ocenil jen to hvězdné obsazení a ty dva tři jakože vtipy, ale dvě hvězdy jsou možná až moc. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slyšela jsem Vás na záchodě a pak ty Vaše prsa ... jsem z Vás vedle." V Paříži patrně dotáhli sexuální svobodu k naprosté dokonalosti. Souloží tu každý s každým bez ohledu na věk, stav, pohlaví, barvu pleti, původ či velikost tetování. Tak se mi to líbí. Tedy samozřejmě teoreticky, protože prakticky by z toho každý člověk vyznávající rodinné hodnoty patrně zešílel. Tady se prostě splašily hormony úplně všem a bylo jich tolik, že jsem občas dumal nad tím, která tohle zase je a jaký problém řeší. No nic. Nakonec to nějak dopadlo, náznaky ženské nahoty mne přiměřeně uspokojily a ukecaný vibrátor mne přemluvil k udělení alespoň dvou hvězd. ()

paddy35 

všechny recenze uživatele

Ještě teď nechápu smysl filmu. Střelená francouzská komedie postrádající jakoukoliv logiku a nemá ani hlavu ani patu. Pobavil jsem se párkrát, jinak jsem si neustále říkal: Co to má jako znamenat? Trapné vtipy, které nejsou ani za mák humorné radši nekomentuju, tomu jestli by se asmál aspoň jeden jediný člověk, tak skládám režisérce poklonu. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama