Reklama

Reklama

V adaptaci celosvětově úspěšného komiksu se Batman dozvídá, že má s Taliou al Ghulovou syna. Ten je prý poháněn stejně ohnivou touhou po pomstě jako jeho otec, jenž neustále bojuje proti bezpráví. Damian, syn Batmana a Taliy, který byl jako malý chlapec tajně vycvičen Ligou stínů, žije v přesvědčení, že byl jeho dědeček Ra'S al Ghul zavražděn proradným Deathstrokem. Damian se v Robinově kostýmu vydává na cestu krvavé pomsty. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

I když má tenhle film o netopýrovi a jeho potěru hromadu mínusů, má i jedno velké plus, Batmana samotného, který je po delší době opět docela blízko být tím hi-tech temným detektivem s mozkem, který se k souboji tváří v tvář odhodlá jen když není zbytí. Bohužel všechno ostatní je slabé, naštěstí ne blbé, ale slabé. Padouch a jeho poskoci mají bohužel inteligenci a vnímavost zdrogované čtrnáctileté fanynky New Direction z Malty, synátor je nebetyčně frackoidní a zasloužil by na pět minut předhodit Jokerovi\, aby si spolu zatančili charleston a příběh je až bolestivě nablblý, nudně průměrný a klišovitý, přičemž Batman si takové nezaslouží, ani akce nijak zvlášť nevyčnívá z průměru superhrdinskejch animáků. Zapomenutelné, zapomenutelné, zapomenutelné... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Filmů o Batmanovi existuje spoustu, ale snímků, kteří mapují příběh jeho syna je velice málo - nebo přesněji - téměř žádné. Příběh vynechává klasické Batmanovy záporáky, které známe nazpaměť z několika hraných a animovaných verzích (Joker, Two Face apod.) a představuje nám zajímavého Deathstrokea, který se pro sebe snaží ukořistit dědictví Ra's al Ghula. Damien, synovec a právoplatný dědic Ra'se, je popoháněn pomstou ze smrti svého milovaného dědečka a touží po krvi nelítostného Deathstrokea. Batman se ocitá uprostřed konfliktu, kdy se na jednu stranu snaží zastavit Deathstrokea, ale na druhou odprostit svého syna ze spárů špatné výchovy a šílenců z Ligy Assassínů. ()

Reklama

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodový animák. Sice slabší děj, ale za to se skvělým Deathstrokem a hlavně se super akcí. Už z prvních fajtů bylo jasné, že tady se digitální krví nešetřilo. Postavu Nightwinga můžu v čemkoliv, takže tady mě potěšilo i jeho pomrknutí po předchozí uniformě. Spokojenost a už se zas těším na další DC animák. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Super schopné a super úspěšné mladé haranty jsem neměl rád už v době kdy Anakin v podstatě náhodou zastavil celou invazi na Naboo a nemám je rád ani nyní, kdy "edgelord" Damian i přes obě probodnutá předloktí v podstatě v klidu kosí záporáky. Jedna hvězda za to, že je to přeci jenom batmanovský svět a druhá za Taliin nepadnoucí kostým. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Být mi dvanáct, tak to tvůrcům sežeru i s navijákem. Jenže tuto dobu mám již bohužel za sebou, a tak mi snímek kromě povedené akce nemá absolutně co nabídnout. Děj je až příliš jednoduchý, dialogy a rodinná moudra tahají za uši a Batmanův synáček je tak strašně nesympatický, že si budete přát jeho brzkou likvidaci. Rodinný Batman mi zkrátka nic neříká. Ještě, že té akce je zde docela dost. 50% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme je Deathstroke vytvorený Ra's Al Ghul-om a jeho légiou zabijakov, zatiaľ čo v komikse je to obyčajný vojak a neskôr nájomný vrah. (MarsyMK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno