Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Života Teda Morgana (Seann William Scott) vystihuje jediné slovo - průměrnost. A poté, co od něj odejde manželka, dochází k závěru, že již nemá pro co žít. Než však opustí tento svět, hodlá čelit všem, které viní z toho, kým se stal. Čím více se však snaží udělat tlustou čáru za svým životem, tím více si uvědomuje, že lidé okolo něj se musí každý den vypořádávat s daleko většími problémy a že všechno má své řešení. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem nic moc nečekala a mile mě překvapil. Tak první půlku jsem uvažovala i o vyšším hodnocení. Seann William Scott podle mě patří spíš do teen komedií nebo ho tam mám prostě zařazenýho. To ale neznamená, že jeho výkon v Just before I go nebyl dobrý. Víc než on se mi spíš líbila Olivia Thirlby, která se do této role výborně hodila. A spolu jim to moc slušelo. Ve finále bych asi vynechala pár scén, aby to na mě působilo víc uceleně. Ale jinak jsem spokojená. Ještě z toho konce se dalo vytěžit víc. 65%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zápletka jednoduchá. Outsider se rozhodne pro sebevraždu, ale ještě předtím si to rozhodne vyřídit se všemi, co ho v dětství šikanovali. A postupně zjišťuje, že jeho osobní bolístky jsou ničím proti problémům jeho nejbližšího okolí. Je to prvoplánová citová ždímačka s několika úsměvnými momenty a kýčovitým projevem v závěru, ale díky obsazení, slušné muzice a relativně svižému tempu se na to dá v pohodě koukat. Podobný film bych čekal jak od Courteney Cox, tak od seriálové Moniky. Slušný debut. 65% ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Courteney Cox umí i za kamerou! Už obsazení Scotta je hodně překvapivé. Většina diváků si ho nedokáže představit ve vážných polohách. O to větší zážitek je pak sledování jeho civilního projevu. Pravda, plánovanou sebevraždu je zrovna Stiflerovi těžké uvěřit, jenže on je i celý film prokládaný prcičkovským humorem, který na první pohled k ústřednímu tématu vůbec nesedí. Ovšem opak je pravdou a vznikl tak hořkosladký mix podobný skutečnému životu každého z nás. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Hrozně by mě zajímalo koho napadlo, že obsadit do indie oddychovky Stiflera (nezbaví se toho) je dobrý nápad. Monika (nezbaví se toho) rozhodně není zkušenou a ani příliš originální režisérkou a tak se nudně pomalý film utápí hlavně v předvídatelnosti děje a divných pokusech o komedii. Menší roličky Elishy Cuthbert a Roba Riggla sice potěší, ale když už tak chatrnou zápletku/podzápletky ani hlavní představitel filmu neutáhne, těžko můžu dát více než dvě hvězdy. 40 % ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Vlastně tomu nemám, co vytknout. Nedávám 5* jen proto, že to zkrátka není žádné převratné dílo. Nicméně je to neskutečně milé a příjemné. Chvilkama opravdu vtipné a herecky parádně zvládnuté. Seann William Scott ze sebe strhl nálepku Stevena Stifflera a ukázal, že dokáže zahrát i trochu hlubší věci. Courtney Cox se režijní celovečerní debut velmi povedl. Krásný film. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Pracovným označením filmu bol názov Hello I Must Be Going. (MikaelSVK)
  • Cameo úlohu si zahral aj scenárista David Flebotte, konkrétne v reštaurácii pri raňajkách Teda a Vicki. (MikaelSVK)

Související novinky

Courteney Cox popírá návrat Přátel

Courteney Cox popírá návrat Přátel

23.04.2014

David Letterman se netají tím, že i on je velkým fanouškem komediálního seriálu Přátelé, který skončil před deseti lety a o jehož návratu se po stejnou dobu neustále diskutuje. Když jej tedy v rámci… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno