Reklama

Reklama

Dědicové

(seriál)
  • Jižní Korea Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (více)

VOD (1)

Epizody(20)

Po náhodném setkání v LA se mladá dvojice z rozdílných společenských vrstev znovu setkává na exkluzivní střední škole, na kterou dochází jen děti korejské smetánky. (Netflix)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

A teda ta fotka na konci galerie: jak nádherně Shin-hye vypadá, když se směje a jak jim to sluší (i když by mohli hrát i příbuzné, to jo) :) Opravdu velká škoda, že v tomto musí pořád brečet.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Ano, příběh se točí kolem toho stejného po celou dobu. Upřímně chápu, že našince musí otravovat, jaký mají Korejci pohled na USA. Mě to otravovalo méně, ten bloňďák byl dobře ulétlý, ale věřím, že v noci to v USA a hlavně ve velkých městech není bezpečné (ti chlápci, co řvali po hlavní představitelce), tak tak se chovají i chlapi tady, takže to bylo věrohodný. Angličtina Korejců pokulhává (Leemu jsem opravdu někdy nerozuměla a zbytek také nic moc, nej bylo OH MY GOD nějaké holky :)) ) Ale scény v USA byli pro mě co se týče hlavního páru nejlepší, s příchodem do Koreje se to čím dál více začíná podobat nějaké telenovele :)) Postavy, co jsem měla nemít ráda, tak jsem neměla a maminky obou představitelů byly naprosto k zulíbání.

Hudba je kapitola sama o sobě. Kdyby chlápek, co zpívá Love is the moment, byl stejně populární jako ty největší hvězdy celosvětového showbyznysu, tak by on a jeho píseň mohli lehce konkurovat písni My Heart will go on od C. Dion.

Lokace samozřejmě dobře vybrané. Na dlouhé momenty, dlouhé a pomalé záběry kamerou a dlouhé koukání se do očí se dá zvyknout a fakt 20 epizod je kratší délka než má většina šílených seriálů zde v ČR i v USA (já teda radši toho než ty deníky a právě počet dílů je toho důvodem.) Takže ty čtyři hvězdičky tomu půjdou.

 

Nekoukejte na tento seriál na viki.com, pokud se nechcete chechtat více než plakat, ty jejich komentáře lidí, co tam na to koukaj, to je buď naprosto směšné a nebo naprosto k zasmání :))

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Hahaha, tak jestli jsou Boys over flowers podobní jako toto, tak potom nechápu, proč jsem po pár epizodách skončila. Takže toto je moje čtvrté drama, které určo dokoukám do konce (po City Hunter, Time slip dr. Jin/a good doctor a My princess). Začala jsem vlastně jej sledovat poté, co jsem viděla korejský film The beast and the beauty (něco jako korejsky podaná vtipná i když i samozřejmě i trochu kýčovitá adaptace Krásky a zvířete v moderním podání). Ale zpět k the Heirs. Musím říct, že ačkoli je to děsně jasně útočící na jasnou skupinku lidí a s docela jasným dějem, tak je to chytlavý. Samozřejmě chápu kritiku lidí, co nemůžou vystát hlavní dva představitele. Ti dva mají chemii, jenom scénář a příběh a také trošku jejich postavy jim to kazí. Chápu také, že si lidé mohou myslet, že jejich vztah nebyl zrovna příliš romantický. Scény mezi nimi byly někdy na držku a ti dva byli k sobě doslova přinuceni. Ona byla první holka (kromě jeho matky), která ho brala jinak než jenom jako "majetek", se kterým se nakládá, jako se zbožím. Navíc Kim Tanova postava je kluk s mnoha psychickými problémy, ale vzhledem k tomu, jací jiní lidé ho vychovali a také, že má teprve 18, tak myslím, že má šanci se z toho dostat, ale šupem za psychiatrem, chlape. Holka brečí každou epizodu (ani já tak nebrečím) a má malé sebevědomí, ale v tom jsme si také docela podobné.

Ten třetí hottie do počtu, to je něco jako Damon z deníků. Problém je ten, že tento "Damon" tu svou "Elenu" i tak trošku ponižuje a jasně ji strká tam, kde si myslí, že patří. A to je špatně, to je důvod, proč by nikdy neměl šanci, zatímco Damon ji nakonec dostal (i když tvůrci jejich vztah hned poté zničili - sezóna 5 seriálu TVD, nečekám na happy end a navíc už ani nekoukám.)  pokračování v příštím příspěvku.

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Jsem vůl.. těšila jsem se nevímproč na napínavé drama z business prostředí.. a místo toho je to docela tuctová romantická ptákovina.. :-( A navíc mají všichni moji oblíbení hezouni tak příšerný debilní účesy (korejští stylisti by se měli hromadně střílet), že vypadají všichni jak kdyby měli na hlavě naražnej hrnec.. :-( No.. docela brutálně se nudim, ale ještě tomu dám šanci. A přiznávám, že mám pořád dost problém se zorientovat v jednotlivých postavách, což se mi zatím u žádnýho kdramatu nestalo..

Mbali

Mbali (hodnocení, recenze)

Byť v kontextu východoasijské kultury... Jsem to jen já, kdo si myslí, že hlavní hrdinka je neuvěřitelný spratek? 

na příspěvěk reagoval Kusanagi

Kusanagi

Kusanagi (hodnocení, recenze)

Jsem to jenom já, kdo má pocit (viděn šestý díl), že Kim Tan je po návratu z Ameriky poněkud mdlý a nezajímavý?  Veškeré další postavy jej zatím předčí. Doufám, že spící lev se brzy probudí :-). 

Reklama

Reklama