Reklama

Reklama

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (241)

silentname 

všechny recenze uživatele

Osobne musím povedať, že ma film veľmi príjemne a pozitívne prekvapil. Trailer opäť (ako sa nejako často začína stávať) je kompletne zavádzajúci a představuje nám film ako akčnú komédiu. Osobne by som to skôr ale nezval len akčným filmom, kde možno pár vtipných momentiek je, ale príbeh ako komédia vôbec nepôsobí. Práve naopak sa to dá brať aj celkom seriózne a má to dobrý, uveriteľný a miestami aj prekvapivý scenár, ku ktorému si ozaj niekto sadol a dal dokopy poriadne. Plus naša dvojka v podaní Eisenberga a Kristen Stewart vôbec nie sú zlí. Obaja pohodlne fungujú a dávajú tomu dobrý drive. Akcia je solídna, príbeh dobre napísaný a občas to vie byť aj trošku krvavejšie. Napriek tomu to ale film nepreháňa a všetkého je tak akurát. Akcie, drámy i romantiky. A hoci prídeme k niektorým americkým klišé, celkom to v tom koncepte funguje. Určite na to nechoďte ak čakáte jointovu komédiu, kde chalan zistí, že je spiacim agentom... a že je to najmä o húlení. Je to niečo kompletne iné. Ale hodnotiac to podľa celkového výsledku musím povedať, že ide o veľmi dobre stráviteľný film, ku ktorému sa možno aj niekedy vrátim. Dajte tomu šancu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můj zhulenej chlapeček tě zabije a ty to víš." Mně by patrně nevadilo, kdyby mě někdo aktivoval těmi kecy o Mandelbrotově množině či Echo sboru, protože pak by se ze mne stal zabiják, kterým už určitě dávno jsem. Jenom si to nepamatuju a to ani nehulím jako Mike. No nic. Kácel bych subjekty, porcoval je, střílel bych do nich odrazem o letící pánvičku a kdyby mi po boku stála holka do nepohody Phoebe, tak by mě žádná armáda nedokázala zastavit. Zkrátka jsem Mikeovi trošku záviděl a to nic nemění na tom, že tohle byla jenom ujetá hovadina spolehlivě zabíjející čas. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

No, tak se ptám jak před celým světěm udělat ze CIA totální píčuse..? Jde to snadno, stací natočit akčnák s hercema kteří mají dokonalé komediální vlohy v čele s Eisenbergem a kterej je naprosto šílenej. A když si ze sebe navíc uděláte prdel a do finále filmu loupnete scénu jak jedna zombie prosí o ruku druhou zombii nemůže to dopadnpu špatně. Za mě šílených 5 hvězd a 88% :-) ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Nevěrohodné nudné a pitomé... horší než akční výplach ze 70 let.... granát s vlastním odpočtem? Hádám... zase český dabing? Na to jaký byl nadupaný trailer" scéna s panvičkou je jediné ultra troff čeho se ve filmu dočkáte, ano skutečně... Velké zklamání. 41% Film co stál 12mega? Nestál ani za 5.. Projekt X je hodně špatný příklad proč to tomu debilovy dali... Ani videoklip bych si od něj nenechal natočit... Další ukázkově nevyužitej a promarněnej potencionál... Aby jste se u akčního výplachu nudily. Tak to bude asi něco ULTRA ŠPATNĚ! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, pro kterou cílovou skupinu byl film American Ultra určen. Pro huliče? Pro fanoušky akčních filmů, nebo možná pro fanoušky konspiračních teorií? Při sledování snímku jsem měl dojem, že to neví ani sám režisér, který nám podává zmatenou směsici filmového odpadu, průměrných vtipů a hereckých výkonů. American Ultra je dalším snímkem, který v rozsáhlé bažině průměrných filmů zcela zapadne, přičemž po něm po pár letech neštěkne ani pes. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • John Leguizamo (Rose) se při natáčení týden nemyl. Jeho postava chodí neustále bez trička a trup má celý potetovaný. Vytváření všech jeho tetování zabralo čtyři hodiny, pokud se však nemyl a nepotil, tetování vydrželo déle - a on tak nemusel každý den trávit 4 hodiny v maskérně. (Ajjinka)
  • Natáčení probíhalo v New Orleans a jeho okolí po dobu 43 dní. (Ajjinka)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama