Reklama

Reklama

24 hodin

  • Česko Hra o dítě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Někteří zločinci ovládají své řemeslo tak dokonale, že za sebou zanechávají pouze vyděšené oběti neschopné vypovídat. Mezi takové patří i Joe (Kevin Bacon) a Cheryl Hickeyovi (Courtney Love), kteří s Joeovým bratrancem Marvinem vymysleli bezchybný plán, jak vymámit peníze z bohatých rodin. Drze, brutálně a hlavně úspěšně vydírají bezmocné rodiče. Ale tentokrát si vybrali špatnou rodinu. Rodinu, která se rozhodla, že vezme záchranu dcery do svých rukou... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Kvasekus 

všechny recenze uživatele

Nervydrásající hra o dítě v níž se vyskytnou hned tři dvojičky...z nichž ani jedna není povedená. Tluštík by holku nikdy nezabil, Theron je moc chytrá než aby ji takovej padouch přefik a nakonec hloupoučká Courtney, na krerý je jasně vidět, že je tam jenom proto, aby zradila svého manžela a občas nám ukázala jak vypadá ve spodním prádle. Konec s přistávajím letadlem na dálnici a jen jedním mrtvým, který to navíc schytá pistolí ani nemá cenu řešit. Atmosféra žádná...30% ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Prumerny film ze zacatku, natahovany s neumele vytvorenou atmosferou. Ve finale uz je clovek tak znuden neustalym prehazovanim kontroly jedne osoby nad druhou, ze se modli, aby to skoncilo. Pak ale ma dojit k predani penez a blbejsi sceny nez ty s vypnutim motoru letadla, aby nebyl slyset v mobilu jsem teda uprimne receno dlouho nevidel... ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s dobrým hereckým arzenálem. Okouzlující Charlize Theron, svůdný ir Stuart Townsend, mrcha Courtney Love, padouch, který se chce pomstít Kevin Bacon, využívajíc k tomu svého bratrance a vynikající malá hvězdička, která stále umí zazářit Dakota Fanning. Určitě se nudit nebudete, i když podobný příběh jste slyšeli už mnohokrát. Vsadím se, že ale ne s těmito postavami, které umějí dát šťávu i mrtvému broukovi ( viz ohraný příběh ). Oceňuji také, že Stuart v roli lékaře-pilota, při pilotování nenechal spuštěné motory, protože by neslyšel ani .... Každopádně mohl trošku více plachtit a ne tak strmě padat, jehož letadlo to mělo zvládnout....ale z filmu jsme neměli možnost zjistit jak dobrým pilotem je - takže ho odhaduji známkově tak na tři mínus. Ale to už je o něcěm jiném. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jsem býval pěkně nekritický týpek, když jsem i k tomuto filmu kdysi dávno choval nějaké sympatie. Na tři hvězdičky, kterými jsem ho původně ohodnotil totiž neměl ani náhodou. Celý scénář na mě působil poněkud naivně, Stuart Townsend mě vůbec nebavil a logika místy silně pokulhávala. Hlavnímu záporákovi připravil scénárista dvě základní výhrůžky: "Když mě zastřelíš, tvá dcera zemře." a pro intimnější chvíle: "Když mi ho uřízneš, tvá dcera zemře.", a na tom se podle mého celovečerák postavit nedá. Dva kousky hlavně za Kevina Bacona A Charlize Theron. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jednalo by se o lehce nadprůměrný thriller, nebýt dvou "ale". Začnu tím menším, ne až tak podstatným: dabing Kevina Bacona. Čím si tenhle charismatický chlapík vysloužil hlásek vhodný tak leda do travesty show? Pravda, nejméně jednou v kariéře hrál bisexuála... Druhá výtka je velké, gigantické, monstrózní "ALE": svatá prostato, co ty lochny v logice příběhu? Zaslouží přes hubu jen scénárista nebo také autor literární předlohy? Podobné ažury v konstrukci děje lze stěží odpustit u školního divadelního představení, rozhodně ne u kvalitně obsazeného filmu (byť v koprodukci s těmi zatracenými dederóny). A cenu Nejdebilnější únosci v dějinách filmu získávají.... Kevin Bacon, Courtney Love a Pruitt Taylor Vince! Gratulujeme šťastným vítězům, pojďte si převzít hlavní cenu - květákový mozeček! Vyloženě protrtkaný potenciál... 44% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Původní název měl být 24 Hours (24 hodin), ale byl změněn, aby se nepletl se seriálem 24 hodin (v originálu 24). (HappySmile)
  • Film se měl původně odehrávat na jihu, ale kvůli filmovým lokacím se děj přesunul do Seattlu. (HappySmile)

Reklama

Reklama