Reklama

Reklama

Nebe existuje

  • USA Heaven Is for Real (více)
Trailer 3

Film natočený na motivy bestselleru ze špičky žebříčku deníku New York Times, Nebe existuje, vypráví skutečný příběh otce z malého města, jenž musí nalézt odvahu a víru, aby se se světem podělil o synův výjimečný zážitek, který mu změnil život. Na Cenu Akademie® nominovaný Greg Kinnear (Nejlepší herec ve vedlejší roli – Lepší už to nebude, 1997) se představuje v roli Todda Burpa, jehož syn Colton tvrdí, že ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe. Colton podrobnosti ze své neskutečné cesty popisuje s dětskou nevinností a se samozřejmostí vypráví o věcech, které se staly před jeho narozením... O věcech, které nemohl vědět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (133)

Axident 

všechny recenze uživatele

Jsem nevěřícím a tahle křesťanská agitka (nechápejte mě špatně, nemyslím to netolerantně, jen popisuji své dojmy) byla tudíž hodně za čarou. Heaven is for Real je tak intenzivní motivačkou pro ty, kterým by snad slábla víra, že s emůže směle promítat v kostelech jako instruktážní film, proč věřit v Boha a já nejsem cílovou skupinou ani v nejmenším. Herecké výkony, samozřejmě, poctivé, Kinneara mám rád a hošík v hlavní dětské roli též působivý... ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Ďalší do radu filmov, ktoré nás majú poučiť o kresťanských pravdách i vzbudiť isté emócie. Akosi som na americký štýl podania i rozprávania v tejto téme zanevrel. Entuziazmus medzi hercami mi neprišiel pravdivý, taktiež akokoľvek sa Kinnear snaží, rola pastora i otca bola nad jeho sily a záverečná premena jeho postavy málo uveriteľná. Európania toto amíkom nezožerú. Ich zápal pre nakrútenie niečoho aktuálneho, v tomto prípade bestselleru v istom čase dejín, je im vlastný a asi to tak má i zostať. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Kineara mám ráda ale tady mu role absolutně nesedla..On je herec do akcí které mají spád .Zde se musel očividně brzdit.A už hodněkrát jsem se přesvědčila že někdy bestseller vydávaný za bestseller není totéž..Vždy se něčemu pomůže a kvalita zůstane upozaděna.U knih je to klasika.Jako když se filmu vyrobí trailer z pát dobrých scén a film se rovná absolutní nule.Tady je to to samé.Syn něco viděl a na tom se postaví příběh..... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejsem věřící člověk a nechápu, proč je z tohohle tak velký příběh. Ano, jsou zde momenty, kdy se skutečně zdá, že ten kluk ví něco víc, než by vědět měl. Na druhou stranu je to výpověď filmu a výpověď otce malého chlapce. I když je to podle skutečné události, jsem až příliš velký skeptik, aby mě tohle ohromilo. Herecké výkony jsou fajn, kluk je skvělý a Grega mám prostě rád, ale film mě nijak nechytnul. Prostě další skvělý film pro věřící bratry a sestry. ()

Themilhaus 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl na filmy s božskou temátikou, nevěřím na něj a návštěvi kostela také neprovozuji. I přesto všechno mne film velmi zaujal a oslovil, nebyl tolik k této víře tlačen a bylo to bráno z jakýmsi nadledem i pro ty co se naklání jiným pravdám či ateismu. Určitě zajimavý kousek z trochu pro mne nezvyklou a jinou tématikou. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v několika lokacích kanadské provincie Manitoba. (Terva)
  • Litovské maliarske dievča, ktoré sa objavuje na začiatku a na konci filmu v podaní Ursuly Clark, vychádza zo skutočnej Akiane Kramarik (narodená 9. júla 1994 v Mount Morris, Illinois), dievčaťa, ktoré tvrdilo, že malo zážitok, pri ktorom stretlo Ježiša v nebi. Okrem toho obraz o Ježišovi zobrazený vo filme je skutočným obrazom Kramarikovej, ktorý sa volá "Princ pokoja". (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno