Reklama

Reklama

Nebe existuje

  • USA Heaven Is for Real (více)
Trailer 1

Film natočený na motivy bestselleru ze špičky žebříčku deníku New York Times, Nebe existuje, vypráví skutečný příběh otce z malého města, jenž musí nalézt odvahu a víru, aby se se světem podělil o synův výjimečný zážitek, který mu změnil život. Na Cenu Akademie® nominovaný Greg Kinnear (Nejlepší herec ve vedlejší roli – Lepší už to nebude, 1997) se představuje v roli Todda Burpa, jehož syn Colton tvrdí, že ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe. Colton podrobnosti ze své neskutečné cesty popisuje s dětskou nevinností a se samozřejmostí vypráví o věcech, které se staly před jeho narozením... O věcech, které nemohl vědět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (133)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má rozhodně co nabídnout. Už jen, že je to natočené podle skutečné události je pro mě neuvěřitelné. Začátek filmu je trochu nudný, trpělivě jsem ale očekávala, co se bude dít a dočkala jsem se neuvěřitelného vyprávění, jak vlastně vypadá nebe. Po skončení filmu jsem neodolala a hned jsem začala hledat další příběhy dětí a lidí, kteří popisují nebe a je to vážně neuvěřitelné, ale popisy se shodují na každý detail. Takže tenhle film Vám dá brouka do hlavy, ale rozhodně stojí za to se na něj podívat ať už jste věřící nebo ne. ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Aj keď som zarytý pohan, tak tento príbeh mi prišiel zaujímavý. Teda ak je vážne podľa skutočnej udalosti. No kameňom úrazu neboli ani tie nezmysli o Ježišovi ale o hereckých výkonoch, ktoré boli priam tragické. Viem že deti sú deti a je ťažšie s nimi točiť film ale asi by to chcelo viac trpezlivosti. Veď určite ani taký Haley Joel Osment (z detských čias natáčania) nedal všetko na prvý krát. ()

Reklama

Mitin 

všechny recenze uživatele

Jedna z věcí, co se mi na filmu líbila, byla taková příjemná, klidná atmosféra s ne moc známými herci, kteří perfektně zahráli své postavy. Zvlášť Colton byl zahraný vážně perfektně! Poklidná atmosféra je také to, co film zvedá, i když je místy celkem nudný. Film se film pomalu rozjíždí a celý plyne pomalinku, nikam nespěchá. I přesto, že vlastně tak dlouhý není. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Jsem nevěřícím a tahle křesťanská agitka (nechápejte mě špatně, nemyslím to netolerantně, jen popisuji své dojmy) byla tudíž hodně za čarou. Heaven is for Real je tak intenzivní motivačkou pro ty, kterým by snad slábla víra, že s emůže směle promítat v kostelech jako instruktážní film, proč věřit v Boha a já nejsem cílovou skupinou ani v nejmenším. Herecké výkony, samozřejmě, poctivé, Kinneara mám rád a hošík v hlavní dětské roli též působivý... ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Toto že mal byť nejaký trhák? Skôr ťažký prepadák a nemá to nič spoločné s tým, že nie som veriaca, keby to za niečo stálo, tak nemám problém pochváliť aj film s propagandou tohto druhu. Ani scénár, ani herci..Greg Kinnear a farár?..a tá "chémia" s manželkou Kelly Reilly..dlho som sa takto nenudila. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Litovské maliarske dievča, ktoré sa objavuje na začiatku a na konci filmu v podaní Ursuly Clark, vychádza zo skutočnej Akiane Kramarik (narodená 9. júla 1994 v Mount Morris, Illinois), dievčaťa, ktoré tvrdilo, že malo zážitok, pri ktorom stretlo Ježiša v nebi. Okrem toho obraz o Ježišovi zobrazený vo filme je skutočným obrazom Kramarikovej, ktorý sa volá "Princ pokoja". (Arsenal83)
  • Film zarobil 101 miliónov dolárov oproti rozpočtu 12 miliónov dolárov, čím sa stal v tom čase druhým najlepšie zarábajúcim kresťanským filmom všetkých čias za Umučením Krista (2004) a údaj platný ku 1.1.2024 je stále platný. (Arsenal83)

Reklama

Reklama