Reklama

Reklama

Nebe existuje

  • USA Heaven Is for Real (více)
Trailer 3

Film natočený na motivy bestselleru ze špičky žebříčku deníku New York Times, Nebe existuje, vypráví skutečný příběh otce z malého města, jenž musí nalézt odvahu a víru, aby se se světem podělil o synův výjimečný zážitek, který mu změnil život. Na Cenu Akademie® nominovaný Greg Kinnear (Nejlepší herec ve vedlejší roli – Lepší už to nebude, 1997) se představuje v roli Todda Burpa, jehož syn Colton tvrdí, že ve chvíli, kdy se ocitl na pokraji smrti, navštívil nebe. Colton podrobnosti ze své neskutečné cesty popisuje s dětskou nevinností a se samozřejmostí vypráví o věcech, které se staly před jeho narozením... O věcech, které nemohl vědět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (133)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi trochu líto, že to není zpracované spíše více do hloubky - třeba sezbírané ty střípky do nějakého jednolitého vyprávění... že je tam namíchaná i situace např s financemi, která pro děj nebyla podstatná a neměla ani žádné rozuzlení... Ale jinak příjemné na zamyšlení a na shlédnutí. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

zuzka236 

všechny recenze uživatele

Najprv asi poviem niečo k filmu ako takému..dej nemal žiadne gradácie, ktoré by ma nútili poriadne sa vžiť do deja a vychutnať si tento neobvyklý príbeh, pre mňa zbytočne rozťahaný priebeh deja, čas sa mi vliekol.. čakala som od námetu oveľa viac vzhľadom na to, že striktne neodmietam žiadne "tvrdenia" o tom, že niečo také ako nebo, boh či vyššie sily existujú. Ale toto mi prišlo také..prehnane primitívne..detinské? Som asi príliš veľký realista a chýba mi potrebná fantázia, aby som tomuto verila. Neviem, či to aj v reále chlapec takto opísal, ale film mi prišiel ako stvorený pre tých, čo majú od mala vtesnané do hlavy len jednu jedinú myšlienku "o tom, čo bude po smrti" a nič iné nepripúšťajú. Nič pre agnostikov, či nebodaj pre ateistov.:) Filmu by som vytkla zobrazenie malého 4-ročného dieťaťa s rozumom staršieho školáka (malé dieťa uvedomujúce si s vážnosťou nutnosti platiť šeky, zamýšľanie sa nad konkrétnou farbou očí Ježiša...no mne to príde prehnané, 4 roky sú predsa len 4 roky :D) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má rozhodně co nabídnout. Už jen, že je to natočené podle skutečné události je pro mě neuvěřitelné. Začátek filmu je trochu nudný, trpělivě jsem ale očekávala, co se bude dít a dočkala jsem se neuvěřitelného vyprávění, jak vlastně vypadá nebe. Po skončení filmu jsem neodolala a hned jsem začala hledat další příběhy dětí a lidí, kteří popisují nebe a je to vážně neuvěřitelné, ale popisy se shodují na každý detail. Takže tenhle film Vám dá brouka do hlavy, ale rozhodně stojí za to se na něj podívat ať už jste věřící nebo ne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

To, ako film príjmete, záleží od vášho pohľadu na vieru, cirkev či samotných veriacich, vlastne na všetko, čo s tým súvisí. V celku to vyznieva, ako akási americká reklama na náboženstvo a ateistom môže z toho riadne pohnúť žalúdkom. Z filmárskeho hľadiska, ale ide o dobre natočený snímok, ktorý nemá remeselné chyby a dobre sa na neho pozerá. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

S odtretými ušami tri hviezdy. Film nie je ničím novým, neprináša niečo viac a skeptikov určite nepresvedčí. O zážitkoch z klinickej smrti máme správy na tony. Tu sa malý chlapec vyjadrí, že niečo videl, a jeho otec pastor je šokovaný. Celá náboženská obec je šokovaná, že môže byť život po smrti. Čo je to teda za kresťanov, na čo chodia do kostola, v čo vlastne veria? Filmársky tu aspoň fungovala istá dávka rodinnej chémie a páčila sa mi prezentácia jej súdržnosti. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v několika lokacích kanadské provincie Manitoba. (Terva)
  • Film zarobil 101 miliónov dolárov oproti rozpočtu 12 miliónov dolárov, čím sa stal v tom čase druhým najlepšie zarábajúcim kresťanským filmom všetkých čias za Umučením Krista (2004) a údaj platný ku 1.1.2024 je stále platný. (Arsenal83)

Reklama

Reklama