Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Filmový syn JLo má štedrého filmového otca - dostal od neho totiž počítač s chladiacou vežou a troma procesormi (copyright by TV Joj). Okrem tohto nie je veľa o čom hovoriť, je klasický prípad sympatického suseda z ktorého sa lusknutím prsta stane psychotický magor. Jennifer je na svoj vek nečakane zachovalá (a zrejme som si už na ňu zvykol, lebo ma od pohľadu neštve tak ako kedysi), a miestami sa filmu darí vyvolať aj napätie, takže to nie je tak márny prípad ako som očakával. K trom hviezdam to ale nedotlačím, na to je film až príliš fádny a neoriginálny. 5-/10 ()

venison 

všechny recenze uživatele

Hodně povrchní béčko s lacinou zápletkou ve stylu devadesátých let.. Osamělá sexy učitelka nad rozvodem náhodou podlehne sexy sousedovi od vedle a náhodou se z něj vyklube její budoucí student.. A psychopat.. Spousta nelogického chování, stalkingu a levné agrese.. Dalo se na to koukat snad jen kvůli Lopezce, která má fakt zajímavej a neokoukanej ksichtík.. A zadek.. Celkově dost podprůměrnej film.. ()

Reklama

L'Alpagueur 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá žádné významové přesahy, přesto stojí za shlédnutí kvůli poutavému ději a dobrým hereckým výkonům (přitom kromě Jennifer Lopez jde o téměř neznámé herce). Ačkoli je to jednoznačná komerce, postavy mají propracovaný charakter a to i vedlejší, zejména postava manžela Claire a otce Kevina Garrett Peterson (John Corbett). ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Všehovšudy průměrný thriller. Herecky nijak oslňující a i když je film sem tam velmi slušně napínavý, ve výsledku moc nenadchne. V porovnání s podobným Dokonalým mužem Cohenův snímek mírně ztrácí. Škoda přeplácaného finále, mít to kvalitněji zpracovaný konec sázející spíš než na akci na atmosféru, tak by výsledný dojem byl určitě o dost lepší. ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmový kousek se mi moc líbil.... Jenifer Lopez je stále skvěla a ve formě a v tomhle filmu se mi moc líbila.... Nestává se mi často že by mě až tak film posadil na zadek... seděla jsem jak přišitá a měla jsem velke nervy, měla sem co dělat abych zustala sedět... opravdu hrozně se mi to líbilo... dokázala bych se na něj podívat znovu a znovu... PERFEKT ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Scenáristka Barbara Curry, ktorá bola desať rokov trestnou právničkou, prezradila, že pôvodný koncept scenára vytvorila po tom, čo prebehla okolo domu, ktorý opísala ako svoj „dom snov“. „Zlý chlapec“, s ktorým jej syn chodil do školy, býval v dome oproti, čo jej dalo „naozaj zaujímavý“ koncept o chlapcovi zo susedstva, ktorý vytvára konflikt a „vráža klin medzi rodinu“. To jej poslúžilo ako inšpirácia pre scenár. (Arsenal83)

Reklama

Reklama