Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (4)

erased 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední série působí, jako by mezi ní a tou předchozí ještě jedna sezóna chyběla - většina postav hned zkraje prodělá docela radikální (ač pořád pochopitelnou a pro katarzi potřebnou) proměnu, allstar sérii Everlasting chybí dostatek divákovi známých hvězd, a zároveň je do těch osmi dílů naroubována hromada šoků a cliffhangerů, které vyšumí do prázdna, protože se v nich postavy nestihnou dostatečně vyrochnit. Na druhou stranu, hroutící se Shiri Appleby táhne celou sérii ještě s větší vervou, než dosud a povedených momentů je zde stále ažaž. Samotný závěr seriálu mě ale nechal zcela chladným, což je pro jinak špičkový seriál asi ta největší rána. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná série je za mě nejslabší. Už ze začátku se musíme troch vyrovnat s uběhnutým časem, každá postava se svým způsobem nějak změnila, ale Everlasting zůstává pořád stejně zvrácené. Nicméně už to bohužel nefunguje tolik, jako u předchozích sérií. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (1)

  • Čtvrtá série byla vypuštěna jako překvapení jediná celkově na streamovacím kanálu Hulu, načež bylo oznámeno, že s ní seriál končí. Pravděpodobně kvůli slabým číslům 3. série, která ztratila 60 % diváků. (hansel97)

Reklama

Reklama