Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Utrápený Emmit prožívá zlý sen. Nevítaný společník Varga mu uštědří tvrdou osobní i byznysovou lekci. Policistka Gloria se ale dostává na stopu jejich ohromného daňového podvodu. Nikki hraje dál nebezpečnou hru a touží pomstít smrt svého milovaného Raye. Osudový střet se neúprosně blíží. (Česká televize)

Recenze (10)

Johny203 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Päť hviezd za prvú polovicu (alebo tretinu?) epizódy, ktorá bola dramatická a napätie sa dalo krájať. Divák musel v istých momentoch cítiť zadosťučinenie, ale ten zvyšok epizódy, kedy sme sa dočkali asi 4 rôznych koncov, bol trochu slabší. Mnohých divákov môže rozladiť aj istá nejednoznačnosť, osudu niektorých postáv. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, tak jsem se těšil příliš. Závěrečná epizoda nebyla takový odvaz, jaký jsem čekal. Tvůrci se tentokrát drželi příliš při zdi a já jsem byl příliš namlsaný z předešlých sérií, takže cítím lehké zklamání. Navíc mě moc nepotěšil úplný konec, který vyšuměl do ztracena, takže jsem pátou hvězdičku přidat nemohl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No mám dojem, že finále trojky je zo všetkých sérií zatiaľ najlepšie zvládnutým zakončením. Tvorcovia si nechali zopár es v rukáve aj na záverečnú trištvrtehodinku a vytiahli ich v správny čas. Navyše ponúkli aj najlepšiu záverečnú scénu a aj najlepší záverečný dialóg doterajšieho priebehu seriálu. Niektoré závery môžu pôsobiť dokonca prekvapivo, záverečný úsudok a vyplnenie fabule si ale musíte urobiť sami. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What's gonna happen next is this. In five minutes that door is going to open, and a man you can't argue with will tell me I'm free to go. And I will stand from this chair and disappear into the world, so help me God." Finálna epizóda mala spád a napätie po prestrelku na stavenisku, čiže približne do polovice a potom sa všetko akosi spomalilo. Napriek tomu, že scénu následne ešte prekvapivo opustilo niekoľko hlavných postáv, nechávalo ma to pomerne chladným a narozdiel od predchádzajúcich sérií mi bol osud daných postáv celkom ukradnutý. Záver tretej série Farga ma tak utvrdil v tom, že za predchádzajúcimi historkami z Minnesoty, ktoré sme mali možnosť sledovať v prvej a druhej sérii, táto malinko pokrývkala... Aj tak však išlo stále o slušnú zábavu hodnú videnia... ()

Galerie (132)

Reklama

Reklama