Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (181)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tyhle komediální vztahovky odehrávající se v prostředí New Yorku fakt můžu. Jason Sudeikis si mou oblibou už dávno vybojoval, za to Alison Brie se mi líbí víc a víc. Je to hodně ukecané, dost vtipné, ke konci i trochu dojemné. Ale je to i 100% dějová šablona, takže kdo chce vidět něco originálního, tady asi moc nepochodí. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Friends with Benefits 2.0. Upřímný, přirozený, dokořán otevřený, mnohdy neuvěřitelně trefný (jako třeba výstup Renee). Síla v dialozích taková, že si jeden takovej 2,5minutovej můžou tvůrci schovat k běžícím závěrečným titulkům. Sudeikis by se klidně dal považovat za nejmíň doceněnýho herce současnosti; absolutní komediální špička v tuhle chvíli. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ústřední duo je řádně funkční, ale spíše až ve druhé polovině snímku, který se nevyznačuje kdovíjakou kadencí vtípků. Samozřejmě nikdy nezapomenu na instruktáž s lahví od džusu, ale asi nikdo zdejší. Alison Brie je kočka jaká se jen tak nevidí, ale tyhle romantické záležitosti stejně vlastně nikdy nepřekvapí. Všichní víme jak to skončí a mezitím můžou scénáristé páchat na filmu cokoliv, ale jistota je jen jedna. Dají se dohromady. Vždycky se dávají. 55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pěkně! Skoro se mi tomu ani nechce věřit, ale tohle je americký film, je to navíc romantická komedie a k tomu všemu je to ještě dobré. Vlastně je to hodně dobré. Jason Sudeikis je tu po dlouhé době zase v roli, kde je dobrý. Takové role by mělo dostávat více dobrých komediálních herců, aby mohli ukázat, že umí hrát. Chemie tu pro mě funguje dokonale a ani nevadí, že tu není nějaká moc velká erotická explicitnost. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Tohle je má představa o filmu, u kterého si chci odpočinout. Je to v podstatě Když Harry potkal Sally dnešní doby. Je to vtipné, je to hodně otevřené a v mých očích se to drží na té hraně trapnosti, kterou mnohé podobné komedie překračují. A Jason Sudeikis s Alison Brie tvoří nečekaně sympatický pár, kterému jsem chtěl a musel fandit. 7/10 ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)

Reklama

Reklama