Reklama

Reklama

Až na doraz

(festivalový název)
  • Jižní Korea Kkeutkkaji ganda (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zdá sa, že detektív Ko Gun-su (Sun-kyun Lee) nemá zrovna šťastný deň. Práve mu zomrela matka, jeho oddelenie vrážd vyšetrujú z vnútorných záležitostí kvôli bratiu úplatkov od miestnych podnikateľov a na ceste na pohreb, uprostred noci, zrazí svojim automobilom chlapa, ktorý ostane bezvládne ležať v kaluži krvi. Telo muža sa mu podarí ukryť, rovnako ako stopy po autonehode, avšak jedného dňa obrží anonymný telefonát od záhadnej osoby, ktorá celú situáciu údajne pozorovala, a vyhráža sa mu, že všetko nahlási... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (54)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Veliká škoda, že druhá část po té první působí unaveným dojmem. Dokud se snímek plně soustředí jen na hlavní postavu a nechává zmateného diváka fandit jednoznačně amorálnímu člověku, všechno šlape jako hodinky. Scénář si skvěle pohrává s tempem, dávkuje jednu napínavou scénu za druhou a to vše se mu ještě daří doplňovat jemným humorem. Po nástupu detektiva Parka se atmosféra mění. Místo bezradnosti je tu nasranost a místo nepříjemných náhod vydírání. Optika snímku se rozevírá a do popředí se tak dostává větší množství motivů. To by nebylo špatně, kdyby první polovina nebyla funkční i z důvodu sevřenosti a zaměření jen na detektiva Go. Vyprávění je narušováno několika zbytečnými scénami, které se snaží publikum přesvědčit o tom, že Park má nad všemi náskok a s Goem si může pohrávat, jak se mu zachce. Jenže k žádnému sofistikovanému vydírání cool zabijákem vůbec nedochází. Zbytečně nerozmělněný přímočarý závěr by tomuto snímku slušel o poznání víc. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Absolutní překvápko a nejzábavnější thriller z Koree za poslední léta. Tohle je jedna šílená horská jízdá, při které se zapotíte společně s velmi charismatickým hlavním hrdinou, kterému doufám budete fandit až do poslední minuty. Film hladce a zručně balancuje mezi černou komedií a napínavým thrillerem a některé scény jsou tak skvěle vymyšlené a vygradované, že zažijete doslova filmové políbení. Nenudil jsem se ani sekundu a překvapivě jsem se zde obešel i bez akce. Doporučuji velmi chytlavá záležitost! 80% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEJSME ŽÁDNÝ SVATOUŠKOVÉ, ALE TY JSI ZAŠEL MOC DALEKO!…" /// Nejdřív komedie ve stylu ,,když se daří, tak se daří“, pak drama, thriller… to vše z policejního prostředí, kde špatní i dobří jedno jsou. Střídání nálad filmu prospívá, ale do nadprůměru ho neposune. Taková místy černoftipná jednohubka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Patřím k těm, kterejm i trpaslík vyroste. 2.) Miluju happyendy. 3.) Thx za titule ,,mevrt“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Extrémne príbehy sú pre "šikmákov" rovnako typické ako pre mnohopočetnú americkú rodinku niekoľko chodová večera v "Mc' D", zaliata diétnou kolou. "Hard Day" je zábavný, nenudiaci thriller s jedným obrovským "mínusom", ktorý však napriek mojej náročnosti voči logike snímkov, pre tento krát, mile rád prehliadnem. Je totiž vzácne keď divák pri toľkom množstve svetlo sveta spatriacich filmoch narazí na niečo, čo jeho dušu pookreje. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jsou dny, kdy by člověk zůstal raději celý den v posteli a koukal na filmy. Stejně to měl udělat detektiv Go, protože tenhle jeho den stál vážně za to. Všechno se mu zhroutilo, ožralej způsobil nehodu, začali ho vydírat, musel zastírat před svými kolegy atp. Prostě thriller nabitý od začátku do konce, tvorba z Jižní Koree mě překvapuje čím dál tím častěji. I když mají ještě spoustu rezerv na západní produkci, tohle se mi dost líbilo! ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama