Reklama

Reklama

Květiny v podkroví

(TV film)
  • USA Flowers in the Attic (více)

Obsahy(1)

Čtyři děti mají milující rodiče a krásné dětství. Z pohádkového života se stane noční můra, když jejich otec zemře při autonehodě a jejich matka se rozhodne vzít děti ke svým přísným rodičům, protože nemají žádné finanční prostředky... Corrine má se svým manželem čtyři nádherné děti: Cathy, Carrie, Corryho a Christophera. Corrrinin manžel je velmi úspěšný, rodina žije v nádherném domě a děti mají, nač si vzpomenou. Corrine uspořádala pro manžela oslavu, neboť byl v práci povýšen, on měl ale autonehodu, kterou nepřežil. Corrine nic neumí, peníze docházejí a rodině hrozí i ztráta domu, neboť nemají z čeho splácet půjčky. Jednoho dne oznámí Corrine svým dětem, že se na ně konečně usmálo štěstí, neboť se mohou přestěhovat do domu jejích rodičů, kteří jsou nesmírně bohatí. Starším dětem, Cathy a Christopherovi, se nelíbí, že mají odjet hned večer, ale nakonec matce uvěří, že bude vše v pořádku a rodina bude zase finančně zajištěná. (TV Prima)

(více)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

 SeTTi je rychlejší než já: ) Je to na webshare . Cz dabing .Zadej název  a rok a máš to. Na ulož to je to taky akorát SK dabingem. kdežto na webshare je to cz dabingem ,ale tento dabing není zlej. Originál s titulky asi není. 

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

ColorkaX

Jediný originál je pôvodné knižné vydanie, ktoré bolo brilantne napísané, vrátane ďalších štyroch pokračovaní. Film z roku 1987 bol neskutočný odpad. Tento film z roku 2014 som nevidel, a ani nemám odvahu si ho pozrieť,

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

No originál z 80 let se mi líbil vice . Mělo to větší atmosféru a spád. A trochu lépe to bylo zpracované .Tahle novější verze je trochu odfláknutější . A zabíjí to ten laciný televizní look. Což je velká škoda. Ale stejně i tak dávám nadprůměr, protože origoš je pro mě pecka. A tak tady nadhodnocuju , protože je mi líto dát jen 3 hvězdy. 

na příspěvěk reagoval AxelWers, Tryskomyš

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

V jednom dni jsem zkouknul jak tenhle remake, tak i orginál z roku 87 a tahle verze je krapet lepší. Obsazení Cathy bylo sice lepší v původním filmu, ale děj, prostředí i celkové herecké výkony jsou mnohem lepší tady.

Reklama

Reklama