Reklama

Reklama

Co děláme v temnotách

  • Nový Zéland What We Do in the Shadows (více)
Trailer 2

Viagovi, Deaconovi, Vladislavovi a Petyrovi je dohromady víc než 9000 let. Tihle upíři žijí společně v bytě ve Wellingtonu na Novém Zélandu. Jak čtveřice zvládá přežívat v současné, moderní společnosti? Spolubydlící Viago, Deacon a Vladislav vypadají jako kdokoli jiný, až na to, že jsou nesmrtelní a pijí lidskou krev. Jsou to totiž upíři, kteří se snaží přežít v moderní společnosti - placením nájmu a dodržováním rozpisu domácích prací počínaje a úsilím získat pozvání do nočních klubů konče. Jejich osm tisíc let starý spolubydlící Petyr promění dvacetiletého hipstera Nicka v upíra a společně s ostatními ho pak musí naučit upírským pravidlům. On je na oplátku seznámí se záludnostmi moderní společnosti a představí jim nejen nové technologie, ale i módu a rozdílný životní styl. (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (564)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Po naprosto bezchybném seriálu, který se za mě řadí na můj osobní vrchol kinematografie, jsem zkusil i původní film, ale výsledek je neporovnávatelný. Drasticky chybí humor, sympatické postavy a naprosto ujetý styl jako je v seriálu a jelikož jsou to hlavní devizy úspěchu, výsledek je hodně neuspokojivý. Tohle bych vynechal a dal rovnou seriál, protože garantuju, že zábavnější, zvrácenější a vtipnější jízdu jinde nenajdete. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Stále se dá originálně natočit film i na takové téma jako jsou upíři. Koukám že hororové komedie z Nového Zélandu jsou v poslední době na velmi vysoké úrovni. Už od prvního úsměvu Viaga do kamery jsem věděl, že je tu konečně další film, který bude naprostá pecka. Nemám co bych dodal, zasloužený plný počet! ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Spousta výborných nápadů a milých vtipů, co však tomuhle rozjuchanému hororovému Kanclu chybí je ucelenější obsah. Tři ústřední upíři jsou výborní, nejvtipnější z nich mi přišel náckovský Deacon, který mi bůhví proč připomínal Petra Čapka. Jste-li fanoušky černého/novozélandského humoru, měla by vás tato krvavě vtipná jednohubka potěšit. Carpe jugulum. 70% ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Haleluja! Ani ve svých nejdivočejších představách, které kromě jiného zahrnují kapesníčky, Indulonu a DVD s nejlepšími epizodami Chcete mě?, bych nedoufal, že někdy spatřím film o upírech, kde se nebude žádný podvyživený metrosexuál s plochým ksichtem a potřpytkovaným análním věncem snažit vymrdat vlka a během celé stopáže suše mentorovat o tom, proč je vhodné, aby stodvacetiletý geront s oblibou v menstruačních koktejlech brousil tupou teenku, které v herectví zdatně konkuruje konferenční stolek a odstředivý odšťavňovač. Inu, stalo se a já jsem nadmíru spokojen! Žádná kamarádka se na to se mnou sice dívat nechtěla, protože bez Patizóna a Cukety to prej není ono, proto jsem na to čuměl zoufale sám, s kartónem džusu v krabičkách, v jednodílném pyžamu s delfíny a trenýrkách s motivy My Little Pony, nicméně jsem se chechtal, muhehe, a film si užil. Pokud tady existuje dáma, která by mi chtěla dobrovolně dělat společnost a dívat se na filmy se mnou, postačí mi do pošty poslat přihlášku, kde vyplníte hloubku a opotřebení svých tělesných otvorů a uvidíme, co se dá dělat. A pokud se dokážeš bez problému nasoukat do mého oblíbeného kostýmu postarší čivavy, nemusíme řešit už nic. Ale nesmíš být chodící parní turbína v leginách! Ale jako jinak nic proti hnusným holkám, to vůbec, mír svině. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Roztomilá komedie, postavená jako pseudo dokument o partě upírských spolubydlících. Povedených fórů a něčím zajímavých postav je tu přehršel. Humor je navíc občas takový minimalistický, nějaké gesto nebo způsob projevu, ale strašně vtipný. A naopak jsou tu zas scény, kde to jde rovnou - třeba, když upíři potřebují ke vstupu do klubu, aby je tam nejdřív vyhazovač pozval. Za mne každopádně milý překvapení, který funguje možná i líp než v modernějším a dražším seriálu. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (16)

  • Záverečnými titulkami film nekončí, po nich nasleduje ešte krátka scéna. (Kub_ees)

Související novinky

Taika Waititi a imaginární Hitler

Taika Waititi a imaginární Hitler

16.03.2018

Pokud jste viděli Co děláme v temnotách nebo Hon pačlověky, dobře víte, že má Taika Waititi velmi specifický smysl pro humor. Jeho novozélandská nátura pronikla až do třetího Thora, a právě díky němu… (více)

Thor a upíří dohled?

Thor a upíří dohled?

03.10.2015

Nejbližší marvelovkou, která zatím nemá režiséra, je třetí Thor. Marvel si o něm povídal s Rubenem Fleischerem (Zombieland), Rawsonem Marshallem Thurberem (Millerovi na tripu) nebo Robem Lettermanem … (více)

49. MFF Karlovy Vary rozdal filmové ceny

49. MFF Karlovy Vary rozdal filmové ceny

13.07.2014

Slavnostní ceremoniál zakončil filmový festival a poroty v čele s Luisem Miñarrem udělily ceny nejlepším ze soutěžních filmů. Křišťálový glóbus pro nejlepší film si odnesl George Ovashvili za… (více)

Reklama

Reklama