Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel třetí série mi přinesla velké zklamání. Připadalo mi jakoby se scénář dopisoval přímo na place a každému, kdo přišel s nějakým nápadem bylo mu vyhověno a okamžitě se to natočilo. Bez ladu a skladu. Když už pak padlý anděl Sentinel, do té doby hodně temný začal chlastat a souložit, stala se z toho parodie. A tak opouštím tento velmi feministický seriál s hořkou pachutí na patře. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to ťažký pruser a trocha nechapem, prečo som tejto sérii dal 1* i keď si zasluzila čistý odpad. Problémom je hlavne postava Jebnutéj Anne Hall, kto tento seriál pozoroval vie, že nemala nijakého ucitela, nikto jej nepomáhal a tak tie vsetký sračky vzišli od scenáristu, sama sa to naucit nemohla. Kazdy carodej mal ochrancu, ona nie a i tak....... Total posraný dej, len dufat, že nikoho nenapadne dalsia séria. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle řada by měla mít přístupnost tak od 30. 18+ ani zdaleka nestačí. Jsou tu neskutečné šílenosti a orgie. Salem je místo, kde by chtěl žít každý, takové peklo na zemi nikdy nemělo srovnání. Doslova každý tu žije v hříchu, kdo sám neobcuje s ďáblem, ten mu přisluhuje jinak a kdo zemřel v jeho jménu pouze jednou, ten ví, že ho čeká ještě mnoho úkolů. Aneb romantický příběh Mary Sibley a Johna Aldena v kusilách krutějších, než by si kdokoli dokázal představit. Být puritánem musela být pěkná diagnóza. Jak moc jsem byla šokována, tak moc mě bavil každý díl. ()

Galerie (112)

Reklama

Reklama