foto

Nick Copus

  • nar. 4.9.1966 (54 let)
    Hendon, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Ledová apokalypsa (TV film)
2009 Den trifidů (TV film)
2008 Obchod se smrtí (TV film)
2005 If... Drugs Were Legal (TV film)
2000 The Boy in Darkness (TV film)

TV seriály

2020 Siréna (TV seriál)
Revelations (S03E02)
2019 Siréna (TV seriál)
New World Order (S02E16)
2018 Siréna (TV seriál)
Aftermath (S01E10)
Dead in the Water (S01E07)
Animal Kingdom (TV seriál)
Libertad (S03E09)
Queen of the South (TV seriál)
Diez De Copas (S03E11)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Spravedlnost podle Lea Getze (S03E04)
Na stejný lodi (S03E01)
Rodinný pouta (S02E21)
další epizody (4)
Gotham (TV seriál)
To je zábava (S04E18)
Potápějící se loď, velký potlesk (S04E15)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
The Hour of the Wolf (S01E07)
Fancy Meeting You Here (S01E05)
Queen of the South (TV seriál)
El Nacimiento de Bolivia (S02E05)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Lepší Getz v hrsti... (S01E15)
Into the Badlands (TV seriál)
Síla orlího spáru (S02E02)
Tygr proti hoře (S02E01)
Salem (TV seriál)
Friday's Knights (S03E08)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Špatná situace (S04E08)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Pokušitelka (E06)
Gotham (TV seriál)
Šílený Grey Dawn (S02E15)
Pan Mráz (S02E12)
Salem (TV seriál)
The Witch is Back (S03E05)
After the Fall (S03E01)
2015 Hráč (TV seriál)
A House Is Not a Home (E07)
Tajnosti a lži (TV seriál)
Polda (S01E07)
Flash (TV seriál)
Pomsta lotrů (S01E10)
Gotham (TV seriál)
Strašák (S01E15)
Salem (TV seriál)
On Earth as in Hell (S02E11)
Ill Met by Moonlight (S02E06)
Cry Havoc (S02E01)
Arrow (TV seriál)
Půlnoční město (S03E11)
2014 Matador (TV seriál)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Boxman (S01E09)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Obrovské riziko (S01E07)
Lidé zítřka (TV seriál)
Rumble (E11)
Ospalá díra (TV seriál)
Schránka (S02E07)
Arrow (TV seriál)
Ulice v plamenech (S02E22)
Čas smrti (S02E14)
Revoluce (TV seriál)
Výstavní třída (S02E16)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
All Tomorrow's Parties (E05)
Arrow (TV seriál)
Identita (S02E02)
Vykoupení (S01E18)
Důvěřuj ale prověřuj (S01E11)
Revoluce (TV seriál)
Noc, kdy v Georgii zhasla světla (S01E14)
Nikita (TV seriál)
Bubble (S04E05)
Self-Destruct (S03E19)
V utajení (TV seriál)
Space (I Believe In) (S04E06)
2012 Alcatraz (TV seriál)
The Ames Bros. (E08)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Sacrifice (E18)
Výjimeční (TV seriál)
V utajení (S02E12)
Dokonalé vzrušení (S02E08)
Alphaville (S02E06)
další epizody (4)
Nikita (TV seriál)
Consequences (S03E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Citizen Fang (S08E09)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Original Sin (S01E11)
Anger Management (S01E03)
Nikita (TV seriál)
Fair Trade (S02E09)
343 Walnut Lane (S02E06)
Echoes (S01E16)
2010 Nikita (TV seriál)
Rough Trade (S01E04)
2007 Dresden (TV seriál)
Second City (E12)
Painkiller Jane (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Daddy's Little Girl (S04E09)
Fear Itself (S04E02)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Big Top (S06E04)
2006 4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Domácí fronta (S03E06)
1999 Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2005 Přežít! (TV seriál)
2004 Problémy na vrcholu (TV seriál)
2003 Once Upon a Time in Utah, Sundance (TV film)
Soul Man: Isaac Hayes (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Výjimeční (TV seriál)
Original Sin (S01E11)
The Unusual Suspects (S01E10)
Blind Spot (S01E09)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky