foto

Nick Copus

  • nar. 4.9.1966 (52 let)
    Hendon, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Ledová apokalypsa (TV film)
2008 Obchod se smrtí (TV film)
2005 If... Drugs Were Legal (TV film)
2000 The Boy in Darkness (TV film)

TV seriály

2018 Siréna (TV seriál)
Aftermath (S01E10)
Dead in the Water (S01E07)
Animal Kingdom (TV seriál)
Libertad (S03E09)
Queen of the South (TV seriál)
Diez de Copas (S03E11)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Leo Getz Justice (S03E04)
In the Same Boat (S03E01)
Family Ties (S02E21)
další epizody (4)
Gotham (TV seriál)
That's Entertainment (S04E18)
The Sinking Ship the Grand Applause (S04E15)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
The Hour of the Wolf (S01E07)
Fancy Meeting You Here (S01E05)
Queen of the South (TV seriál)
El Nacimiento de Bolivia (S02E05)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Lepší Getz v hrsti... (S01E15)
Into the Badlands (TV seriál)
Síla orlího spáru (S02E02)
Tygr proti hoře (S02E01)
Salem (TV seriál)
Friday's Knights (S03E08)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Špatná situace (S04E08)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Pokušitelka (E06)
Gotham (TV seriál)
Mad Grey Dawn (S02E15)
Mr. Freeze (S02E12)
Salem (TV seriál)
The Witch is Back (S03E05)
After the Fall (S03E01)
2015 Hráč (TV seriál)
A House Is Not a Home (E07)
Tajnosti a lži (TV seriál)
Polda (S01E07)
Gotham (TV seriál)
The Scarecrow (S01E15)
Salem (TV seriál)
On Earth as in Hell (S02E11)
Ill Met by Moonlight (S02E06)
Cry Havoc (S02E01)
The Flash (TV seriál)
Revenge of the Rogues (S01E10)
Arrow (TV seriál)
Půlnoční město (S03E11)
2014 Matador (TV seriál)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Boxman (S01E09)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Obrovské riziko (S01E07)
Ospalá díra (TV seriál)
Schránka (S02E07)
Arrow (TV seriál)
Ulice v plamenech (S02E22)
Čas smrti (S02E14)
Revoluce (TV seriál)
Výstavní třída (S02E16)
2013 Arrow (TV seriál)
Identita (S02E02)
Vykoupení (S01E18)
Důvěřuj ale prověřuj (S01E11)
Revoluce (TV seriál)
Noc, kdy v Georgii zhasla světla (S01E14)
Nikita (TV seriál)
Bubble (S04E05)
V utajení (TV seriál)
Space (I Believe In) (S04E06)
2012 Alcatraz (TV seriál)
The Ames Bros. (E08)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Sacrifice (E18)
Lovci duchů (TV seriál)
Citizen Fang (S08E09)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2009 Den trifidů (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
Second City (E12)
Painkiller Jane (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Daddy's Little Girl (S04E09)
Fear Itself (S04E02)
2006 4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Domácí fronta (S03E06)
1999 Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2005 Přežít! (TV seriál)
2004 Problémy na vrcholu (TV seriál)
2003 Once Upon a Time in Utah, Sundance (TV film)
Soul Man: Isaac Hayes (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace