foto

Nick Copus

  • nar. 4.9.1966 (50 let)
    Hendon, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Ledová apokalypsa (TV film)
2008 Obchod se smrtí (TV film)
2005 If... Drugs Were Legal (TV film)
2000 Boy in Darkness, The (TV film)

TV seriály

2017 Beyond (TV seriál)
The Hour of the Wolf (E07)
Fancy Meeting You Here (E05)
Into the Badlands (TV seriál)
Síla orlího spáru (S02E02)
Tygr proti hoře (S02E01)
Lethal Weapon (TV seriál)
As Good as It Getz (S01E15)
Salem (TV seriál)
Friday's Knights (S03E08)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad Grey Dawn (S02E15)
Mr. Freeze (S02E12)
Salem (TV seriál)
The Witch is Back (S03E05)
After the Fall (S03E01)
Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Pokušitelka (E06)
2015 Arrow (TV seriál)
Půlnoční město (S03E11)
Gotham (TV seriál)
The Scarecrow (S01E15)
Tajnosti a lži (TV seriál)
Polda (S01E07)
The Flash (TV seriál)
Revenge of the Rogues (S01E10)
2014 Arrow (TV seriál)
Ulice v plamenech (S02E22)
Čas smrti (S02E14)
Matador (TV seriál)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Boxman (S01E09)
Ospalá díra (TV seriál)
Schránka (S02E07)
Revoluce (TV seriál)
Výstavní třída (S02E16)
TURN (TV seriál)
Mercy Moment Murder Measure (S01E07)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
2013 Arrow (TV seriál)
Identita (S02E02)
Vykoupení (S01E18)
Důvěřuj ale prověřuj (S01E11)
Revoluce (TV seriál)
Noc, kdy v Georgii zhasla světla (S01E14)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Citizen Fang (S08E09)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
2009 Den trifidů (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Daddy's Little Girl (S04E09)
Fear Itself (S04E02)
2006 4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Domácí fronta (S03E06)
1999 Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2005 Přežít! (TV seriál)
2004 Problémy na vrcholu (TV seriál)
2003 Once Upon a Time in Utah, Sundance (TV film)
Soul Man: Isaac Hayes (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace