Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (787)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Stephen Hawking by se asi nestačil divit a proto mu to neříkejte. Nejlepší postavou je Gum, protože vynalezl Stargate a po průstřelu se dokáže zcelit jako T-1000. MALE ROBOTIC VOICE: „Perhaps I could be of some assistance. I am Sorbitol, Malitol, Xylitol, Mannitol...Calcium Carbonate, Soy Lecithin...Vegetable-Derived Glycerin and Talc. But for expediency's sake, you can call me...Gum.“ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Židia Seth Rogen a Evan Goldberg už majú na svedomí nejednu kontroverznú komédiu a rozhodne sa ani tentoraz neboja zájsť do extrému. Animovaný film im navyše poskytuje ešte širšie pole pôsobnosti. Než divák zavíta na stiahnuté Sausage Party, určite by si to mal dobre rozmyslieť, pretože toto je snímka, ktorá vás bude baviť buď naozaj veľmi, alebo ju potopíte. Tak ako tak, určite na ňu nezabudnete. El Pičifuk je nezabudnuteľná hláška. V komédii sa stále niečo deje a do hodiny a pol sa toho vtesnalo naozaj veľa. Škoda, že uvidíme toľko vyložene lacných scén, ktoré sú neoriginálne, prekvapivé a pobavili by jedine značne pojašených pubertiakov. A neuškodilo by pridať ešte pár kvalitnejších vtipov, určite by potom snímku mal šancu potešiť širšiu skupinu divákov.Takto ju mnohý ofľusali nízkym hodnotením a to je škoda. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Ať už si o Sethu Rogenovi myslíte cokoliv, hrozně na něm oceňuji, že se dokáže obklopit stejně naladěnými lidmi a čas od času vypustí do světa něco, na co obyčejně studia nemají koule. Třeba film o atentátu na Kim Čong Una nebo právě Buchty a klobásy. Na první pohled je to přesně to, co čekáte. Levný ale pořád slušně vypadající animák plný sprostých a vulgárních vtipů, z nichž některé by možná neprošly ani autorům South Parku. Závěrečná pětiminutovka je velký test diváckého vkusu. Zároveň je to však celé překvapivě inteligentní, pracuje to s tématy, která jsou na podobnou podívanou na první pohled možná až příliš ambiciózní a dohromady to perfektně šlape. Buchty a klobásy mají devadesát minut a s ničím se tu nikdo moc nemaže, takže tempo je celkem vražedné, kadence vtipů víc než uspokojivá a najdete tu i dost nápadů na to, aby vás nikdy nenapadlo považovat tuhle animovanou šílenost za obyčejnou samoúčelnou vulgaritu. Jo, vulgární to je, ale zároveň i inteligentní, překvapující a hlavně strašně zábavné. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Představte si aplikaci Ninja Fruit, dejte tomu nějaký jednoduchý příběh, pár sprostých slov a vznikne tahle šlamastika. Jak tvůrci slibovali, jedná se opravdu o jednu z nejsprostějších animovaných "pohádek". Záměrně nepoužívám slovo film, protože to byla stále v zásadě pohádka pro dospělé děti s tím, že tu padlo mnoho sprostých slov a kdyby tvůrci nepoužili tyto slova mohli by pustit snímek i mladším divákům, teoreticky i těm nejmenším, díky jednoduchosti příběhu. Samozřejmě bylo tam pár scén, které by neprošli viz injekční stříkačka a občas uhynulá potravina nebo rozsekané ovoce alias aplikace Ninja Fruit. Nápad je to super, některé scény nebo smysl myšlenky byl dotažen do konce, viz spor Palestina a Israel a jejich dobrej kámoš Hummus ale to je v zásadě všechno. Pár dobrých scén tam bylo, škoda jen že to nepropracovali do konce a tvůrci si neřekli jednu zásadní věc a to : Má to být pohádka pro dospělé děti a nebo to má být animovaný film s myšlenkou (snímek na to měl) který v zábavné formě zkusí ukázat jak asi náš dnešní svět opravdu vypadá. Možná si tuto otázku položili a zodpověděli, ale vznikla z toho trošku takhle slátanina, nebo spíše "salátanina". Takže salám alejkum a mějme se rádi, pomáhejme si a neválčeme. Jo ještě tam byla jedna dobrá scéna ala vylodění v Normandii. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROBERTE SE! LŽOU VÁM DO OBLIČEJE. OSLAVUJETE SVOJI ZKÁZU! ZÁDVEŘÍ JE PÍČOVINA!“… /// Animovaná kuriozita pro (ne)dospělý. Nevotřelej nápad, kterej bohužel zamrzl někde ve třetině (asi hned po parádně vyděšenejch ksichtech žrádla při „prozření“). Rogenova umírněná variace na Disney péčko, která není ani tak ftipná jako spíš nadržená. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nekupuju Hot-Dog, ale šukající potravinu. 2.) Prohání mě klistýr. 3.) Straší mě konec trvanlivosti. 4.) U nás doma to neděláme s jablečným koláčem, ale s houstičkou. 5.) Thx za titule „marinovanec“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Ve městě Concord byl před promítáním zcela přístupného Hledá se Dory (2016) omylem puštěn trailer tohoto filmu, což nejedno dítě nepochybně zaskočilo. (Melcoiro)
  • Film se odehrává 4. července, tedy na americký svátek Dne nezávislosti. (Maulincio)
  • První americký počítačově animovaný film označený přístupností R (mládež do 17 let smí do kina pouze v doprovodu dospělého). (Maulincio)

Reklama

Reklama