Reklama

Reklama

Aldnoah.Zero

(seriál)
  • Japonsko アルドノア・ゼロ (více)
Trailer 3
Japonsko, (2014–2015), 9 h 17 min (Minutáž: 23–26 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Ei Aoki předkládá divákům z postu režiséra zcela nový pohled na přistání Apolla 17 na Měsíci. Jeho posádka zde objevila hyperprostorovou bránu na Mars. Následně vyslaní kolonisté si technologii přisvojili, založili impérium Vers a mezi nimi a rodnou planetou vypukla válka, která vyústila roku 2000 Pádem nebes, při němž byla spolu s hyperprostorovou branou zničena část Měsíce. Mír byl uzavřen roku 2015, kdy je na Zemi vyslána Verská princezna Asseylum za účelem prohloubení diplomatických vztahů. (Geriel)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (15)

MEW2 

všechny recenze uživatele

* komentar muze obsahovat mirne spoilery* prvni serie za 5*, druha za 2* po prvni serii to vypadalo, ze tu mame vyborne dospele anime, ktere se neboji divaka sokovat a presne vi, jak vyvolat emoce... o druhe serii tohle rict nemohu. hned ze zacatku udelaji tvurci z divaka debila... a to hned trojnasobneho a ja prestal tvurcum verit i ten nos mezi ocima. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Je zábavné číst ostatní recenze. "Nečekal jsem od toho moc, taky to nebylo moc, tudíž 5*". Už se těším, až někdo napíše "Čekal jsem naprostý sh*t, byl to naprostý sh*t, tudíž 5*...". Pro ty, kdo si teď v duchu říkají "No jo, kecá, ale aby to zdůvodnil, to ne", jednoduše: Příběh:2/10, Hl. Hrdina: -2/10, Ostatní postavy:: -5/10, Animace: 6/10, Hudba: 5/10, Míra nudy při koukání:: 9/10, Zklamání z toho, že je další série: 20/10. Shrnuli to: Nemůžu něco hodnotit pozitivně, když krom animace a hudby je to naprostý sh*t... Není třeba o tom dále diskutovat. 15% ()

Reklama

kubka4 

všechny recenze uživatele

Zase budu sršet chválou, protože po zhlédnutí Aldnoah.Zero to prostě jinak nejde... Anime plné úžasných momentů, sympatických postav, nečekaných obratů a také skvělé a epické hudby. Vše do sebe hezky zapadá a dává smysl (v rámci možností). I když jsem už viděl lepší, tak musím uznat i velice povedenou animaci, včetně soubojových sekvencí. Při sledování tohohle anime jsem byl neustále jako na trní a netrpělivě jsem očekával, co se stane příště. Co se týče konce, tak mám poněkud smíšené pocity, ale to si posuďte sami... Opravdu se snažím, ale nemůžu najít prakticky žádnou chybu, kterou bych zde mohl zmínit. Pak tedy zbývá jediné... Aldnoah.Zero rozhodně doporučuji, stojí to za to. Jedno z nejlepších anime, co jsem viděl. Škoda, že pravděpodobně nebude pokračování... - 100 % ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché a velice naivní, ale zároveň je to naplněné akcí a kulervoucími momenty. Škoda toho nevyužitého momentu v polovině seriálu, který mi připadal naprosto skvělý .... No co už, kdo chce oddychovku, kde si dávaj po hubě obrovští roboti, tak dostane přesně to, co si žádal. Já od Aldnoah,Zero opravdu nečekal žádnou sondu do duše mladých pilotů (od toho tu je NGE, které je taky naprosto skvělé). Animace a kresba je velice výborná ... ale varování je na místě, pokud z duše nenávidíte CGI doplňky v anime, tak se Aldnoahu vyhněte obloukem, bo roboti a vše, co zde lítá či jezdí, je pure CGI. Mi tohle zase moc nevadí, takže to ani nepůsobilo nijak rušivě ... ale kdyby to bylo nakreslené, tak je to lepší, wtz ! Aldnoah.Zero je taková slabší robotický vývar Titanů (velký důraz na slovo "slabší") ... tedy co se akce týče, tak jsou na tom oba seriály hodně podobně. Zkuste první dva díly a podle toho se rozhodněte, jestli to pro vás má cenu nebo ne. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Tak tohle anime mě překvapilo. Čekal jsem nějakou obvyklou mecha blbost, ale bylo to vedeno vážně a velice napínavě. Spousta akce a dost očekávání, co se stane dál. Příběh je taky vymyšlenej dobře, ale řekl bych, že některým postavám se tam nedostává dostatečného prostoru, což je škoda. Co se týče posledního dílu a posledních pár záběrů, tak jsem si řikal WTF, takovej závěr celkem zabili. No asi to má určitý důvod a každopádně asi to zůstane záhadou do pokračování, které bude v lednu. Co se týče animace a hudby, tak naprosto perfektní. *** Tak po dohlédnutí 2. série/2.půlky se moc nezměnilo, spíše trochu to oproti první půlce polevilo, kdy už tu nebylo toliko těch opravdu napínavých situací a zaměřilo se to spíše na zápletku. Dočkáme se tu konce, který nakonec nebyl epický, ale spíše nudný - čekal jsem nějakou pořádnou bitku, kde napětí, emoce a očekávání teče proudem, ale to tu bohužel není. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama