Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fait je šéf skupiny nejlepších lupičů a neexistuje nic, co by nedokázal se svým gangem ukrást. Jednoho dne je jeho dcera Vanessa unesena. Únosce Ling požaduje za její vydání vyplacení odměny v černých diamantech, které Fait ukradl z trezoru diamantové burzy. Černé kameny též hledá tchajwanský tajný agent Su. Nemá políčeno jen na drahokamy, ale i na nelítostného Linga. Fait postupně zjišťuje, že Su je jeho jedinou nadějí při záchraně dcery. Spojí proto své síly, Su pro pomstu vůči člověku, který usiloval o jeho život a Fait pro záchranu Vanessy. Během pátrání se Fait dozví, že diamanty jsou ve skutečnosti uměle vytvořené plutonium a mohou být využity při sestavení nebezpečné nukleární zbraně. Cesta oba muže nakonec přivede na letiště, kde se rozpoutá boj na život a na smrt. (TV Nova)

(více)

Recenze (212)

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"DMX se spolehlivě vyřádí na čtyřkolce při honičce skrz L.A., Jet Li vymlátí kupu ultimátních zápasníků, koneckonců i ta závěrečná scéna celkem "ujde", problém je ve skládání scén do sebe a v jejich nulovém potenciálu vůči příběhu. V tomhle ohledu Bartkowiak naprosto selhává a nedokáže potlučenému…"

Filmweb.cz (Petr Čihula)

"Bartkowiak se tentokrát na všechno vykašlal a pod domněnkou, že už má vybudovanou pověst akčního harcovníka a nic ho momentálně nemůže zastavit, natočil akční tragédii, která upomíná na akci, jež bývala v poli šedého průměru už před deseti lety. Nechci vidět už žádný další jeho film. Podle pravidla…" více

Kinema.sk (Jano Hušták)

"O scenári nemá vôbec zmysel písať, je to jedno klišé nacapené cez druhé (vrátane unesenej dcéry) a pokiaľ si nepodtaktujete mozog na takých 20%, budete sa nudiť. Akčné scény tiež neprinášajú nič nové, ale sú slušne produkované a celý film má príjemné rovnomerné tempo, ktoré dobre udržiava pozornosť…" více

Tiscali.cz (Kateřina Grosmanová)

"Od kolébky do hrobu bohužel nenabízí nic víc, než pár svižných akčních scén, které ovšem díky častým střihům působí chaoticky. Mizerný scénář plný opravdu hloupých dialogů a postav, jež nemají s realitou nic společného, moc nepomáhá ani hercům. DMX tu jen kopíruje svou roli z Lovce policajtů a Jet…"

Související novinky

Návrat Street Fightera

Návrat Street Fightera

10.09.2007

Ne, teď nemáme na mysli filmovou sérii se Sonnym Chibou, kterou proslavili hlavně Tarantino a Tony Scott, když v úvodu Pravdivé romance nechali Patricii Arquette obsypat Christiana Slatera popcornem… (více)

Reklama

Reklama