foto

Chris Butler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Burning Dog
2018 30 Nights
2014 Lifesaver (TV film)
2009 Stephanie's Image
2006 Temný úsvit
2003 Od kolébky do hrobu

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One Inspired by Roy Cohn (S03E02)
2017 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Recept X (S01E02)
2016 The Grinder (TV seriál)
The Olyphant in the Room (E10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Konec (S07E22)
Verdikt (S07E21)
Večírek (S07E20)
2015 Temný případ (TV seriál)
Jiné životy (S02E05)
Strážce pořádku (TV seriál)
Alive Day (S06E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
Fetišista (S07E10)
Šikana (S07E04)
Trestní řízení (S07E01)
další epizody (5)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
All Tapped Out (S05E18)
We, The Juries (S05E12)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Cascading Failures (S03E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Vyostřeno na nože (S05E14)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)
Hollywoodské sny (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Battle Of The Proxies (S04E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pomsta (S03E19)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Dozvracet, jedeme dál (S05E05)
Znovu se sejdeme (S05E04)
Private Practice (TV seriál)
Mourning Sickness (S06E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Ve spárech tygra (S08E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Father's Shadow (S13E13)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Send in the Clowns (S01E10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Státní záležitost (S03E06)
Smrt obhájce (S02E19)
Vrahova píseň (S02E18)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Voníš jako večeře (S04E02)
Není tam (S04E01)
Torchwood (TV seriál)
The Blood Line (S04E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Srdce (S06E12)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Návrat Bostonského škrtiče (S01E02)
Starý známý (S01E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dvojí nebezpečí (S02E02)
Opět u kormidla (S02E01)
Pochybnosti (S01E18)
další epizody (4)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
Day 8: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S08E02)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Trojka (S01E09)
Nevinný v cele smrti (S01E06)
Pilot (S01E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Dances with Wolves (S05E03)
Odložené případy (TV seriál)
Sabotáž (S05E12)
2007 iCarly (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Sokkův mistr (S03E04)
2006 Smith (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Populární děti (S01E10)
Threshold (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Páté kolo u vozu (S04E16)
2000 Pohotovost (TV seriál)
May Day (S06E22)
1999 Roswell (TV seriál)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky