foto

Tom McCleister

  • nar. 26.5.1949 (69 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec celým jménem Thomas McLeister se narodil 26. května 1949 v New Yorku. O jeho časném životě se moc neví. Tento herec nerad poskytuje rozhovory s médii a o svém životě moc nemluví. Co o něm ale víme je, že je to především televizní herec.

Pravidelně se objevuje v televizi a ve filmech už od roku 1982. Jeho nejznámější filmy, ve kterých hrál byly Dvojčata (1988), Midnight Run (1988), Jeden a půl policajta (1993), Léto v Alabamě (1999), Buddy Boy (1999), Od kolébky do hrobu (2003) nebo Million Dollar Baby (2004). Co se týče seriálů objevil se v: Matlock, Poldové z Hill Street, Hunter, Jake a Tlusťoch, Murphy Brown, Policie New York, Kriminálka Las Vegas, Angel, JAG, Sběratelé kostí, Tráva a mnoho dalších. Větší roli získal v seriálu Křídla. Ztvárnil pouze tři epizody. Čtyři epizody ztvárnil také v seriálu Drzá Jordan.

Ovšem jeho největší a nejznámější rolí zůstává Ike v seriálu Ženatý se Závazky. Ike je jedním ze sousedů Ala Bundy a později se stává společně s Bobem Rooneym členem Ne Madam! Celkem tuto roli ztvárnil v 18. epizodách, kde se v seriálu objevoval od roku 1994 až do samotného konce v roce 1997.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2004 Million Dollar Baby
Panika (TV film)
Závist
2003 Krádež legendy
Od kolébky do hrobu
2002 It's All About You
2000 Everything Put Together
Ďábel přichází
1999 Buddy Boy
Léto v Alabamě
1998 You Lucky Dog (TV film)
1997 Úchyl
1994 Pension hrůzy (TV film)
Půlnoční běh stále dokola (TV film)
Two Over Easy
1993 Jeden a půl policajta
1989 Fletch žije
1988 Dvojčata
Kdo seje vítr (TV film)
Půlnoční běh
1985 Hard Choices
1983 The American Snitch (TV film)
1982 Splitz - bláznivá dívčí kapela

TV seriály

2016 Mercy Street (TV seriál)
The New Nurse (S01E01)
2013 Banshee (TV seriál)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Pedofil (S04E19)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v márnici (S01E19)
Tráva (TV seriál)
Vaření s Ježíškem (S02E02)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Kontakt s lidmi (S11E11)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Má druhá levá noha (S01E12)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Malá mořská čarodějka, část druhá (S05E02)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Útěk z pekla (S06E16)
2000 Battle of the Sitcoms (TV seriál)
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
FreakyLinks (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Grosse Pointe (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Anonym (S01E08)
Lovkyně (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (1. část) (S08E25)
1998 Felicity (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Through a Glass, Darkly (S03E07)
1997 Perné dny (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Peg a soutěž striptérek (S11E17)
Stepfordská Peggy (S11E10)
1996 Ženatý se závazky (TV seriál)
Requiem za přítele (2. část) (S11E05)
Vtipy na Ala (S10E26)
Bundování v knihovně (S10E23)
další epizody (5)
1995 Land's End (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Vaříme s Máslem (S10E13)
Let čmeláka (S10E07)
Zelemdra (S10E05)
další epizody (8)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Vraťte nám Tátu cvoka (2. část) (S09E13)
Vraťte nám Tátu cvoka (1. část) (S09E12)
Konec sezóny (S09E11)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Bez Q (S01E06)
1990 Kvítko (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Laura (S01E03)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2001 Married... with Children: The E! True Hollywood Story (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace