Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lalo pošle Saula na misi. Vyhrocená situace s bankou Kimem otřese. Dva agenti DEA navštíví Dominga ve vězení. (Netflix)

Recenze (20)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bobík zde nonšalantně uplatňuje princip hereckého chameleona který disponuje mnoha rozličnými charakterovými aspekty. Abstraktní minimalistický úvod famózní, comeback pana ASACa je instantní fan-service, no a katarze linky v níž se Kim pokouší o spravedlnost je fascinující. Bodka. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a už tu máme DEA. S ním samozřejmě Hanka, tak doufám, že jeho osobnímu životu nebude přidělená nějaká podstatnější část příběhu, protože Hank byl vždycky spíš nějak komická úleva a s těma jeho otravnejma kecama mě vždycky navíc dost sral. K tomu je tu ještě jeho manželka, jejíž hysterický záchvaty mi naprosto stačili z Breaking Bad, a opravdu si tenhle traumatickej zážitek nechci znovu zopakovat. Každopádně s DEA ve hře to bude teď úplně jiná akce, očekávám nějak pořádnej rozjezd, kterej se tentokorát nevyřeší za jednu epizodu. Hodnocení: 7/10 ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hank iz Beck!!! Kedysi bol Pigeon iz Bek, svojho času na Xboxe...človek sa učí celý život a tento seriál som mal pozerať už dávno...a Kim? Konečne ženská postava ktorú majú radi asi všetci. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto geniální. Skvělý detailně natočený úvod s metaforickým přesahem, drsný Mike, návrat starého známého a plno v rámci stylu narativně výborných nápadů kofigurujících v zájmu podobnosti a protikladů je dost nabušená epizoda sama o sobě, to fantastické řemeslo tam vypadá jako pozlátko navíc. Zatím top serialové tvorby této mladé dekády. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • V průběhu toho, co Kim (Rhea Seehorn) řídí své auto v poušti, je záběr kamery namířen na budíky automobilu. Jak tachometr, tak otáčkoměr ale ukazují hodnotu 0, protože při této scéně byl ve skutečnosti automobil táhnut na přívěsu, kvůli zajištění bezpečnosti herečky. (Velicek)
  • Saul (Bob Odenkirk) upustil zmrzlinu na chodník u parkovacích hodin na ulici 5th Street NW, zhruba dvacet metrů jižně od křižovatky s ulicí Tijeras Avenue NW v Albuquerque. (999.9)

Reklama

Reklama