Reklama

Reklama

Městu hrozí děsivá zbraň a Bruceovi začíná lekce se Šamanem. Mezitím Gordon odkrývá překvapivé vazby ve svém rodokmenu. (Netflix)

Recenze (7)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než návrat po 4 měsících, ale pořád tomu chybí grády...a Selina. :D Zápletka se Sovím tribunálem mě extra nevadí, ale uvidim rád, když se jejich zabiják opět vyřádí (všichni víme, že je to ON). A Ivy pomalu přicházím na kloub, Barbara tentokrát super.. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou tady dvě možnosti, buď jsem příliš náročný, nebo mají tvůrci problém přijít s něčím novým. Mám pocit, že se některé věci opakují stále dokola. V současné době mě baví postavy Barbary a Ivy, Tučňák se stal otravnou figurou a Jim už je prostě nudný tím, jak neustále leze do každé pasti, aby se z ní následně naprosto nepravděpodobně dostal. Už to holt není ono. ()

gruzmi00 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé půlce třetí série sledujeme tři základní dějové linky. Nejnudnější z nich je jednoznačně konflikt Penguin vs. Nygma. Tučňák se OPĚT vrátil z mrtvých a OPĚT si buduje "armádu", aby se OPĚT pomstil. Dechberoucí je bezesporu jeho neschopnost udržet si moc alespoň polovinu série. Druhá dějová linka sleduje Jima Gordona a jeho investigaci Sovího tribunálu, jehož záměrem je "vykoupení" Gothamu za pomoci jakési tajné zbraně. V tomto případě tvůrci vykrádají nejen sami sebe (viz 2. série a Order of St. Duma), ale i mistrovské dílo Christophera Nolana (Batman Begins). Zdaleka nejzajímavější je bezesporu Bruceův výcvik kdesi v zasněžených horách. I v tomto případě sice autoři seriálu sáhli po již dříve zpracovaném tématu (opět narážím na snímek Batman Begins), tentokrát se však alespoň jedná o téma, které by mohlo do celé série přinést svěží vítr. Abych to tedy shrnul - Penguin vs. Nygma odpad, Gordon vs. Soví tribunál *, Bruceův trénink ***. Celkem tedy uděluji dvě hvězdičky. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama