Reklama

Reklama

Začínající herečka Sarah Walkerová je odhodlaná prorazit v Hollywoodu. Celé dny však tráví v zaměstnání bez jakékoli vyhlídky na postup, navíc pod přísným dohledem svého povýšeneckého šéfa Carla. Udržuje povrchní přátelské vztahy s ostatními neúspěšnými umělci a soupeřícími herci a účastní se bezpočtu konkurzů v naději, že se na ni jednou usměje štěstí. Po sérii podivných castingů vedených tajemnou dvojicí ze slavné produkční společnosti Astraeus Pictures je Sarah konečně obsazena do hlavní role jejich nejnovějšího filmu. Producent si myslí, že ji čeká zářivá budoucnost. Tato kýžená příležitost má však bizarní následky, které Saru promění jak po duševní, tak i tělesné stránce v cosi krásného... a naprosto děsivého. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku na vás dýchne výtečná atmosféra, hlavní hrdinka je sympatická a její výkon fantastický.Mám rád takovýhle pomalejší horory, hlavně když umí chytnout příběhem.Celou dobu si řikáte, ''sakra, co se to tam děje'' a dychtivě čekáte na odpovědi, bohužel ty nepřijdou a to je to, co tuhle nenápadnou a výtečnou žánrovku brutálně srazí dolu.Je sice fasjn, když si většinu stopáže tak nějak sami říkáte, co to asi je a vo co tam de, ale když vás v tomhle tvůrce nechá úplně, vždycky mě to nasere.Takže teď si prostě jako asi máme říct, co to mělo kurva všechno znamenat.Kdyby mi dal režisér racionální vysvětlení, nebránil bych se mnohem lepšímu hodnocení.Protože při některých pasažích se tajil dech a už dlouho tu nebylo tak brutální a dokonalé znázornění vražd.Výtečná žánrovka, kterou zazdil nijaký konec a ty slinty zdejších imbecilů o amatérismu vůbec neberte vážně.65%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku líně se vlekoucí psychologické drama o dívce, která touží býti filmovou hvězdou, se postupně promění v bizarní noční můru. V určité chvíli jsem si nebyl jist, zda půjde o variaci na Thanatomorphose , Mouchu či Rosemary má děťátko.... naštěstí se film překlenul trochu jinam. Pěkná práce s nožem, ještě lepší s činkou. Z původních slabých 3* jsem skončil u pěkných třpytně zelených 4*. Pokud si chcete vychutnat slušivou krvavou lázeň, pak buďte trpěliví tak, jako hlavní hrdinka Sara... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Hlavná postava sympatická asi ako krvácajúci vred. K tomu príbeh nudný ako niekoľkohodinové pozorovanie schnúcej maľovky v obývačke (alebo na chodbe, vyberte si) a tempo pripomína v spomalenom zábere sa pohybujúceho slimáka po porážke. Nechutný, odporný film. Aspoň 30% dávam za finálny bitúnok, inak nič. Krv samozrejme dobrý horor nerobí, ale toto bolo nakrútené tak drsne a intenzívne, že ma to vytrhlo z letargie. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, odkedy sa tá Rusalka začala vo vani rozkladať až do záverečných titulkov - tak to bolo presne to, čo v hororoch milujem nadovšetko. Keby sa celý film niesol v duchu záverečnej tretiny, tak by som ho asi pozeral veľmi často. Neskutočná pecka!!! Ale tá prvá hodina... čo ja viem? Pre mňa to bolo len také čakanie na to, čo príde, takže to tvorcovia mohli pokojne aspoň o 20 minút zostrihať. Našťastie som sa dočkal, a rozhodne neľutujem. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to hororem začne být až tak dvacet minut před koncem, protože ta hodina a kousek před tím je sice celkem fajné existenční dráma, ale přeci jen- bla bla bla :-) Naštěstí v momentě kdy se to zlomí, se z toho vyklube správný psycho se spoustou povedeného gore. Alex Essoe v hlavní roli docela exceluje (čti- budete jí nenávidět tak po úvodních pěti minutách ;-), navíc potěšila přítomnost Pata Healyho. Škoda jen, že je to celé vlastně hrozná hovadina :-)) Ale hovadina, která může slabší nátury trošku vycukat. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Scény na vlakovom nádraží boli natočené bez povolenia. (Marceloo)
  • Film bol natočený za 18 dní. (beso74)

Reklama

Reklama