Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Pomaly lepšie ako posledné časti F&F. Kto nepozná dobre originál, nepochopí narážky a vtipy. Akože Vin výborný a akože Johnson s detským olejom úplne geniálny. "Máme zavřeno a určite se neschovávame vevnitř" Veľmi dobre parodované, má to príbeh, zaujímavé zvraty, vtipné scény skoro stále. "když nejsi černoušek z Namíbie a do očí ti nesadají mouchy, nikto te nechce". Scéna "jeďte za restaurací" trochu pritiahnutá za vlasy, ale v paródii nevadí. Udidíme pár lezbických bozkov. ws ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Najlepšia vec na mojom pláne je, že nikto nezomrie. Teda okrem Curtisa." Je vôbec možné sparodovať sériu, ktorá sa každým ďalším dielom viac a viac paroduje sama? Jason Friedberg a Aaron Seltzer, režiséri takých sračiek ako Strašná haluz, Veľkofilm či Disaster Movie dokázali, že áno. Ba čo viac, môžem zodpovedne prehlásiť, že som sa celkom bavil, i keď samozrejme nemožno od toho čakať takú nálož humoru ako napr. v Horúcich strelách. Avšak maníci čo parodovali Rocka a Diesla ich mali neskutočne dobre zmáknutých. Pri prestrelke v garáži a babyoile som padal zo stoličky :) 55 % ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Filmová série Fast and Furious si přímo říkala o nějakou tu parodii, ale vzhledem k velmi kolísavé kvalitě filmů tvůrcovské dvojice Friedberg - Seltzer jsem raději neměl žádná zvýšená očekávání. O to víc pánové režiséři překvapili množstvím vtipných scének, trefných narážek či odkazů, přesnými parodiemi herců a v neposlední řadě i úplnou absencí fekálního humoru. Ano, čtete dobře. Těžko říct, zda se v žánru parodií konečně začíná blýskat na lepší časy, ale snad Friedberg se Seltzerem začínají chápat, o čem vlastně parodie jsou. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Tak tahle ujetá blbost, byla zajímavá jen obsazením a občasnými narážkami, které nemusí hned všichni pochopit ( lesbické zaměření Michele atd. ) Jinak to je další z řady parodií které už vlastně ani moc parodií není, protože 6 a 7 díl Rychle a zběsile je už parodií sama sebe. Dost jsem přetáčel a zasmál jsem se myslím že 2x. Takže jedna - dětským olejíčkem vymazlená - hvězda. Co mě malinko pobavilo, bylo oslovování, které se ale po nějakém čase stalo dost otravným,. Mluvím o oslovování "toho divného japonce" a oslovování "té modelky ze které uděláme herečku, i když nic nedělá a jen stojí a vypadá sexi" ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době povedená parodie.. Možná je to dáno tím, že to parodizuje pouze jeden film (respektive celou řadu) a nebyly tam kvůli tomu nějaké zbytečně vnucené přeplácanosti.. Hodně fóru je originálních a nepředvídatelných, hlavní postavy jsou úžasné (Rock je asi nejlepší, Diesel ale taky není špatný) a rychle a zběsile to fakt skvěle vystihuje.. 80% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Mená hlavného obsadenia tohto filmu sú založené na skutočných menách skutočných hercov, ktorých parodujú z filmov Rýchlo a zbesilo, napr. Dio Johnson má skutočné priezvisko Dwayna Johnsona. (Zeker)
  • Kvôli tragickému úmrtiu Paula Walkera, ktorý je v snímke taktiež parodovaný, bolo pozastavené natáčanie, no producenti sa nakoniec rozhodli film dokončiť. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama