Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Najlepšia vec na mojom pláne je, že nikto nezomrie. Teda okrem Curtisa." Je vôbec možné sparodovať sériu, ktorá sa každým ďalším dielom viac a viac paroduje sama? Jason Friedberg a Aaron Seltzer, režiséri takých sračiek ako Strašná haluz, Veľkofilm či Disaster Movie dokázali, že áno. Ba čo viac, môžem zodpovedne prehlásiť, že som sa celkom bavil, i keď samozrejme nemožno od toho čakať takú nálož humoru ako napr. v Horúcich strelách. Avšak maníci čo parodovali Rocka a Diesla ich mali neskutočne dobre zmáknutých. Pri prestrelke v garáži a babyoile som padal zo stoličky :) 55 % ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Už jsem si myslel, že tradiční parodie je dávno mrtvá, resp. potopená hluboko v nádrži plný sraček a fekálního humoru. Ale ejhle, občas se objeví záblesk naděje. Superfast je něco, co se mě osobně zdá mnohem blíž k tradičním parodiím typu Bláznivá střela nebo Žhavé výstřely, byť nějaký fórky jsou trapný a mají blíž ke Scary movie pozdějších dílů, ale i tak to nebylo špatný. Ten film si regulérně dělá prdel nejen z celé série FaF ale i z jejich představitelů a nemám problém tomu ty 4 dát. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parodie je žánr, který už víceméně vymřel a tohle je jeden z posledních zástupců, který paroduje Rychle a Zběsile a je to sice trochu lacinný, ale pár slušných fórů se našlo. Nejlepší je představitel Rocka, ten je naprosto perfektní kdykoliv je na scéně. Nenudil jsem se, takže ty 3 v rámci žánru si myslím film zaslouží. 5/10. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Velká parodie na kultovní sérii Rychle a zběsile. Co říct, snad jen to, že mě film hodně bavil, rozesmál a vůbec nenudil. Líbilo se mi, že tvůrci vybrali vtipně podobné herce, lokace i děj. Opravdu v každé minutě zazněla nějaká perla a i když většinou byla trapná, sem tam se divák prostě musel pousmát. Též chválím, že se film nesoustředil jen na jeden díl, ale tak nějak vystihl z každé části něco. Většinu parodií mám opravdu rád a tento (blbý) humor mi dokáže často vyloudit úsměv na tváři. Dávám 70% - lepší tři hvězdy. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená parodie filmu Rychle a zběsile docela příjemně překvapila . Dali si záležet nejen na tom , aby se film držel původního zadání , ale i výběr herců byl značně povedená a nebylo pochyb o tom , kdo měl koho ztvárňovat . Humor byl sice částečně nucený , ale to k parodii tak nějak patří a v téhle i docela příjemně bavil . Malou chybu vidím v tom , že co se týče humoru , měl tenhle film slabé místa , kde už buď z humorem přehrávali a začínalo to být lehce otravné nebo místa , kde naopak nebylo vůbec nic pěkných pár minut a začínal nudit . Jinak bych ale neváhala dát 4 hvězdy , protože originálních nápadů tu bylo vskutku víc než dost a v rámci filmů parodie to vskutku nebylo zlé , přesto , že to není zrovna žánr , který bych nějak zvlášť vyhledávala . ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme je tiež parodovaná kultová počítačová hra z názvom „GTA San Andreas“ od Rockstar Games. (Zeker)
  • Mená hlavného obsadenia tohto filmu sú založené na skutočných menách skutočných hercov, ktorých parodujú z filmov Rýchlo a zbesilo, napr. Dio Johnson má skutočné priezvisko Dwayna Johnsona. (Zeker)

Reklama

Reklama