Reklama

Reklama

Batman: Strange Days

(TV film)
Krátkometrážní
USA, 2014, 3 min

Recenze (16)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Další do řady důvodů, proč doufat, že pánové z DC naleznou dostatečný počet koulí a někdy natočí Batmaní adaptaci odehrávající se v třicátých letech v noir-detektivním hávu. Tahle dvojminutovka má skoro všechno, co by se od krátké pocty netopýřímu opláštěnci dalo čekat, dokonce i atmosféra díky krásně ztemnělému retro vizuálu dostavila, chyběl snad jenom instantní zastavovač rozzuřených buvolů a lokomotiv ruské výroby v podobě Bat-spreje na opasku. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Štylizácia formy do naivných čiernobielych hrdinských snímkov formujúcich americký film 30. a 40 rokov? Prečo nie, je to zábavné, perfektne to funguje a fanúšika zaručene poteší. Mimochodom, nie je to seriál, len drobná pocta k 75. výročiu zrodu jednej legendy. 85% Video tu (s českými titulkami). ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Taková zbytečnost. Udělané to není špatně, ale to člověku, pokud zrovna není nějaký ultra fanda, nedá. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Podařený kraťas, jehož námět, prostředí a zasazení by si zaručeně zasloužil "plnotučné" celovečerní zpracování. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Krásné,nádherné,geniální. Jen 2 chyby to má...1.absurdní délka a za 2.bych tam pro větší autentičnost přidal do obrazu poškození,kazy,atd.,aby tak tento klenot opravdu vypadal jako ze 40.let! Nechápu,proč to neudělali rovnou ve stylu alespoň 60min.filmu. :( ()

terordemon 

všechny recenze uživatele

Nádherná pocta Batmanovi k 75. výročiu a zároveň spomienka na klasický animovaný seriál s roku 1992. Určite poteší že Batmanov kostým a celková vizuálna stránka vychádza s úplne prvých komiksov. Parádna atmosféra klasických čiernobielych starých hororov. Škoda že to má len 3 minúty. Chcem celovečerák! 99% ...PS: Dá sa to zadarmo pozrieť na youtube a titulky ani netreba, tú angličtinu zvládne aj malé decko. ()

Reklama

Reklama