Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karen odhalí šokující fakta o Punisherovi, kterého pronásleduje jedna ze silných mocností Hell's Kitchen. Daredevil zvažuje své další kroky. (Netflix)

Recenze (21)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zaver s punisherom bol pre mna miernym sklamanim. tato dejova linia by si zasluzila viac dielov. asi to bol aj dovod skveleho spin-offu, ktory nasledoval. mozno je problem v tom, ze som najprv sledoval punishera a mal adekvatne vysoke ocakavania. skutocnostou vsak je, ze punisher vyrazne zatienil daredevila. osobnostne i herecky. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si tak říkám, jestli se dívám na správný seriál, jelikož, co se obsazení týče, tady jasně dominoval Frank alias Punisher a jeví se v sérii jako doma, ve své vlastní. To je pro mě samozřejmě dobře, protože je mnou oblíbenější hrdina a chvíle, kde je on, si nemálo užívám, takže tato epizoda mi dala opravdu slušně nažrat. Jon Bernthal zkrátka dělá z výborného seriálu naprosto skvělý seriál a co se týče jeho závěrečného monologu? Nemám slov. Tohle byl dosud nejlepší epizodní počin, jehož poslední vteřiny s sebou přinesly zajímavé překvapení v podobě též zajímavého hosta na plátně. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prevŕtať hafana je v Amerike stále tabu, a také čosi rozviaže jazyk aj najväčšiemu tvrďasovi. Pri takýchto scénach si vždy spomeniem na Japoncov, ktorí by s takým čosi nemali problém. Každopádne, Punisherov záver bol skvelý, konanie postáv, ich rozhodovanie ich backstory je to čo tento seriál pre mňa vyzdvihuje na 5/5. Všetky strany sú krásne vykreslené, vyhypované a boje sú veľmi vyrovnané. Toto žiaľ mnohým podobným seriálom chýba a na riadne vyrovnaný boj si pamätám zväčša z anime. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé vyvrcholení prvního aktu druhé série, jenž si pro sebe celý nekompromisně ukradl lahůdkový Punisher. A ta míra temnoty, drsnosti a hlavně brutality mě v této sérii (a obzvláště v tomto dílu) nepřestává udivovat... Je tohle vůbec ještě ten samý Marvel, jenž nám v kinech servíruje rodinné přebarvičkované Avengers?! 90 % ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama