Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (239)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, proč jsem si film pustil. Vlastně vím - docházejí mi komedie, které jsem ještě neviděl a tak se pouštím i do podobných zrůdností. Jediná zajímavější postava - Dallas (Matthew McConaughey) je pryč a takový ten "šok" z neokoukaného tématu přešel už v prvním díle, který se dal pokládat za modernější verzi skvělého The Full Monty (Do naha!). Abych jen neplival, choreografie je skvělá a závidím lidem, kteří se umí hýbat. A pár momentů k zasmání ve filmu taky je, třeba scéna s prodavačkou na pumpě je boží. Jako celek je to ovšem z mého pohledu nepoužitelné. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že jsme film dali ve větší skupince, to byla poměrně pěkně strávená chvilka. Holky si jistě přišly na své a kluci žasli, jak se takoví namakaní tvrďáci baví o Backstreet boys nebo Oprah. Mně se na filmu líbila taková spontánnost a zřejmé nadšení všech zúčastněných. Taneční čísla nechci hodnotit, protože mi to nepřijde na filmu podstatné, ale myslím že v jedničce šlo víc o předvádění nějakého umění, než jako tady jen o celkem laciné oplzlé narážky na lízání, prcání atd. ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Já nevím, jaké hodnocení tomu dát. To jsou jak 2 úplně jiné filmy v jednom. Přijde mi jak kdyby vymysleli ten film tak od půlky dál, ale pak zjistili, že je to moc krátké, a uměle na začátek dolepili asi 45 minut. Ta první půlka, kdy jsou jen na cestě a sem tam pindají nesmysly, je fakt na vystřelení mozku z hlavy. Pokud to ale přežijete, budete odměněni super taneční show. O ničem jiném to v podstatě ani není a chtít od tohohle filmu víc je mimo realitu. Ovšem ty choreografie vymýšlel někdo, kdo o tom fakt přemýšlel, ani tam nepoužíval příliš hezké ženské, aby se s tím mohlo ztotožnit co nejvíc bab. No prostě na večer před spaním fakt super :D ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Po jedničce u které jsem se skvěle bavil jsem se těšil na dvojku. Bohužel přišlo velké zklamání a dvě hodiny nudy. Příběh nikde a tak bych čekal alespoň, že se bude něco dít. Nic. Jen se někam jede a tlachá o hovnu jako třeba zda je lepší dort nebo sušenky. To nejlepší se vidí už v traileru. Tak jsem byl zvědav alespoň na finále a ani to nenadchlo. V něm obstál jen Tatum s parťákem. Rád bych dal více, ale nejde to. Odřené 2 *. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh opustil projekt Magic Mike a hle, ono se na to dalo najednou koukat. Ikdyž mám tedy samozřejmě přesně opačný názor, než většina ostatních diváků, tak Magic Mike 2, nebo-li XXL, právě díky tomu považuji za již zatraceně snesitelnější podívanou, než byla ta první rádobyambiciózní vyumělkovaná slátanina toho zmiňovaného břídila. Dějově je tedy XXL sice na absolutním bodu mrazu, kdy se parta striptérů rozhodne jet na festival, kde chtějí uspořádat své poslední vystoupení a rozloučit se tím tam zároveň i se svou bohatou striptérskou kariérou, no a při té cestě zažívají různá „dobrodružství“. Jasně, zní to hrozivě a děsivě zároveň, ale nevím jakým zázrakem se to tvůrcům povedlo, na mě to přesto zafungovalo skutečně působivě. Celé je to totiž pojato především jako nostalgické revue, a já to sežral i s navijákem. A ten výraz nostalgické bych chtěl zdůraznit, neboť to tu funguje opravdu na maximum a já si tu rozlučku s těma všema chlapíkama prostě užíval naplno. Sice tu jsou všichni úplně blbý, ale ty jejich dialogy měli sílu, emoce a působivost, jejich přátelství a nadšení pro to, co dělají, jsem jim věřil do posledního slova a jednoduše jsem jim fandil, natolik mi totiž sedli a přesvědčili mě. Herecky pak nemám též co vytnout, ty typologicky namakaný vymaštěnce nešlo vybrat snad ani líp, a jen tak na okraj, Andie MacDowell ve skoro šedesáti sfoukla všechny ostatní holčiny jako svíčky, neuvěřitelná ženská! Zkrátka, že bych dvojku Magickýho Majka nějak doporučoval, to tedy asi fakt rozhodně ne, já měl ale asi při jejím sledování jakousi slabší chvilku, taky stárnu, vzpomínám, rekapituluji, …, asi taky obvolám kluky a taky vyrazíme na … pivní festival 8D! Ale vážně opakuji, oproti jedničce opravdu o několik tříd lepší pokračování. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama