Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (238)

Evandulik 

všechny recenze uživatele

OK. Zase spadám do cieľového publika, čiže opäť zásah do čierneho. Oproti jednotke sú chlapci nejakí opálenejší, vyšportovanejší, vtipnejší, entuziastickejší a bohužiaľ aj vedú viac filozofické rečičky...but ain't nobody got time for that! čiže s prestrihaním nudných pasáži by to bolo lepšie. Inak málokedy sa mi stáva, že sa smejem tak, že mi zabehne, ale Richiemu(Joe je fakt bomba :3) v supermarkete sa to podarilo. Určite pustím ešte raz pri nejakom estrogénom nabitom večeri. :) P.S.: vážení XY, aby ste sa nepototo v tých komentároch :D ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ze sociálního dramatu už je jen výrazně stylizovaná atrakce, která ač má uprostřed pár hluchých míst, poměrně dobře baví zajetými charaktery a mnoha zábavnými momenty. Vizuálně už to není tak zajímavé a vychytané jako jednička - Steven Soderbergh se za kamerou a ve střižně asi tolik nesnaží, když není sám sobě režisérem - nicméně jako popcornovska je to zkrátka a jednoduše OK. Palec nahoru za to, že si tvůrci dali práci s lepším vykreslením vedlejších postav, které je chvílemi výrazně hlubší než v běžné spotřební komedii. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zjevení roku s netradičním tématem a jako romantická rajcovní komedie výborně fungovala. Dvojka navazuje, hoši se snaží o poslední tour, ale za mě osobně slabý odvar jedničky a zklamání. Příběh jede ve stejně vymezených kolejích, postrádal ten moment originality, romantická linka vůbec nefunguje pod novou režisérskou taktovkou. Nejvíce zamrzí scény, ve kterých má striptérská banda vynikat. Přehnané vizuální scény nepřipomínají striptérskou show, ale spíš slabší odvar několikátého pokračování Leťs Dance. Choreografie scén tolik nenadchne, Channingovy kousky působí okoukaně a chybí tomu ta správná šťáva. Tentokrát se jedná pouze o průměrnou komedii, která nenudí, ale nenaplňuje očekávání po skvělé jedničce.......5/10 ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Magic Mike spadá do kategorie snímků, které nepotřebují duchaplný děj. Hlavní jsou kvalitní břišáky! Yeah! Nedá se tvářit, že je na tom něco hlubšího, existenciálního nebo tak podobně. Je tu prostě striptér, co má sen...a nebudeme si lhát, že nás ten sen příliš zajímá. Chceme hlavně vidět ty jeho namakaný pracky a šviháckej úsměv. Faktem je, že jsem maličko pochybovala, jestli šukézní chlapci stojí za ta hluchá místa v přepálené stopáži. A víte, co? Stálo to za to (stálo toho dost). A když jdu z kina s úsměvem, tak si říkám, že něco bylo ku*va dobře. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

To bylo zábavy. Vysloužilí striptéři vyrazili na své poslední vystoupení, občas někoho potkali a vůbec nic se přitom nestalo. V poklidu jsem při jejich cestě podřimoval, nic zajímavého mne nerušilo, ale pak to přišlo - velkolepé finále. Nic nudnějšího jsem už dlouho neviděl a tak jsem pořád doufal, že chlapci vytáhnou ze slipů své neoriginální kostýmy hasičů, policistů či pilotů a pořádně to rozjedou. Nestalo se tak a já tu hvězdu dávám jen a jenom za jejich konferenciérku Rome, která tomu nudnému chlapskému obnažování dodala alespoň trochu šťávy. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama