Reklama

Reklama

Přeludy

  • USA Visions
Trailer 2

Poté, co se těhotná Eveleigh přestěhuje se svým manželem na vinici, aby začali nový život, začíná mít halucinace a v jejím životě se objevují přeludy. (Indigo Film)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (74)

misterz 

všechny recenze uživatele

Hlavná pointa v spojitosti s autonehodou a samotným názvom filmu bola síce jasná už veľmi skoro, ale film ma prekvapil príjemnou mrazivou atmosférou, pár ľakačkami, ktoré som nečakal a fajn hereckými výkonmi. Priemerný jednohubkový hororový thriller o tehotnej žienke, obligátne neveriacom manželovi a o ich pokuse o rodinné šťastie, ktoré hľadajú v novom domove. Tak akurát na jedno upršané popoludnie. 60/100 ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Celou dobu mi ten příběh přišel tak trochu na hlavu. Většinu stopáže se jen dějí jakési nadpřirozené záhady v domě se špatnou minulostí. V závěru se teda dočkáme, pro mě ne moc uspokojivého, rozuzlení. Sem tam se objevila nějaká podprůměrná lekačka, což bylo fajn, ale i tak mě to nechávalo stále chladnou. Na druhou stranu to bylo velice dobře natočené a výkon herců byl taky skvělý. Zařadila bych to do škatulky takových klasických průměrných hororů, na které stejně za chvilku zapomenu. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pokud by ste měli říct jméno momentálně nejprůměrnějšího tvůrce hororů posledních let, je jím bez pochyb Kevin Greutert.Příběh sice nahání hrůzu, atmosféra je slušná a lekaček je dost, ale celý je to předvídatelný jako prase a strašně unyle odehraný i zrežírovaný.Nadpřirozený filmy sice občas nemusí dávat smysl, ale tenhle děj byl při finální pointě v celku ichtilní.Předchozí režisérův počin Jessabelle mě bavil mnohem, mnohem víc.Přesto si Visions dokážou pořád udržet průměrnou laťku.Až dostane Greutert víc peněz, dobrou lokaci a nasranýho ducha, bude to bomba.50%. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Zajímavej snímek. Hlavní hrdinka má trošku peška, že jí nikdo nevěří a nejhorší na tom je, že se jim vlastně nemůže ani divit. Každopádně koho zajímá jestli jí vytrvale šplouchalo na maják, měla vize, nebo viděla stále dokola tragédii, o které všichni kolem mlčí, tak tomu doporučuji, ať se na film mrkne. Těch cca 76 minut (83 to má max s titulkama) uběhne svižně a jak se blíží konec filmu, atmosféra hezky houstne. Herci sympatičtí, žádní dřeváci a Eveleigh se dá směle fandit, což u "bláznivé těhule" nebývá zvykem :-D ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto nebolo až také dobré, že by som to dával niekedy do kín, ale nevadí. Vlastne je to väčšinu stopáže taký typický haunted house hororík, v ktorom jedna tehotná ženská vidí kraviny a nikto jej tradične neverí. 3/4 filmu sú skôr podpriemerné, pretože aj keď je to slušne nakrútené aj zahrané (dokonca s celkom sympatickými postavami), ľakať ani nejako desiť sa asi nebude nikto. V záverečných minútach dôjde k twistu a vcelku uspokojivému vypointovaniu toho celého, čo síce hodnotím pozitívne, ale suma sumárum som tam nenašiel nič také svetoborné, prečo by som mal ísť s hodnotením vyššie. Scenár OK, ale hororová stránka ma nepresvedčila. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama