Reklama

Reklama

Přeludy

  • USA Visions
Trailer 1

Poté, co se těhotná Eveleigh přestěhuje se svým manželem na vinici, aby začali nový život, začíná mít halucinace a v jejím životě se objevují přeludy. (Indigo Film)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale tak jo. Sice ten příběh je klišé a nic převratného, ale světlé momenty má, nějakou atmosféru chvílemi též a dvakrát jsem se tu lekl, což u těhle průměrných hororů nebývá zvykem (a díky tomu se dostal z průměru maličko výš). Ušlo to, znova bych si to už nepustil, ale špatné to není. Co mě však překvapilo je herecká účast Sheldona z TBBT, kterého bych teda v hororu rozhodně nečekal, ale překvapivě tu hraje ze všech nejlíp. 3* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Greutert si i tady udržel sebou nastavenou laťku a ani v tomto případě mě jeho film nijak neurážel a občas i bavil. Strašení tu místy funguje, párkrát jsem se lekl, byť jsem věděl, že to přijde, a potěšilo i rozuzlení, které jsem nečekal. Vyvedl se i casting na čele se sympatickou Islou Fisher a i když táhla jiná jména, především Jim Parsons či Eva Longoria, ani v tomto ohledu zklamán nejsem. Sice snadno zapomenutelný, ale i tak sympatický malý horor. 65% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Přeludy“ – což je jednou název české distribuce, který se docela povedl – není nijak originální dílo, ale snaží se alespoň o to, aby s tím, co mu bylo autory dáno do vínku, pracoval docela na úrovni. Nejsou zde momenty, které vás dovedou vyloženě odrovnat, ale jsou to momenty, které nejsou vyloženě zlé. Snímek „Přeludy“ není skvělým hororem, ale je alespoň průměrný. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zkušený fanda hororů sice tuší, že film šije na diváka pěknou boudu a všechno bude nakonec jinak, než se zprvu jeví. Přesto pointa dokáže překvapit a z mojí strany převládá spokojenost. Vyděšená těhulka Isla Fisher je fajn, hudba je lahůdková a atmosféra vinic velice dobrá. Jedině snad škoda těch průhledných (hudba, ticho, baf) a dost zbytečných scare jumpů v první polovině. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě ani téma mě vůbec netáhlo. To co změnilo můj názor a zároveň bylo impulsem pro jeho puštění bylo jméno Jim Parsons. Sheldon v hororu ? To mi ho vyndej. No ikdyž tam hrál všehovšudy 3 minuty stále jsem čekal jeho Bazinga. Od filmu jsem nic nečekal, spíš jsem ho viděl na podprůměrnej hororovej biják. Musím ale uznat že byl dobře zvolenej výběr lokace, kamera byla taky slušná a i zvuková stránka filmu nebyla špatná. Ale vadilo mi pomalý tempo vypravění. Který i přes 83 mínutovou stopáž bylo místy ubíjející. Sem tam se vyskytla nějaká ta vydařenější scéna, ale určitě jich mohlo být víc. Sledujeme duchařinu ? Halucinace ? Či jiný vidiny hlavní hrdinky ? Nebo snad odevšeho trochu ? Na tohle chtěl Greutert diváky utáhnout. Myslím si, že pointa je celkem průhledná ( už tady byla a rozhodně krvavější ), ale její obhájení bylo promyšlený a já musím smeknout. Jako není to nic extra, ale rozhodně mě to neurazilo. Ba naopak jsem celkem překvapenej. Čekal jsem to daleko horší. Solidní průměr. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama